Media

Κώστας Χαρδαβέλλας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Φοβάμαι ότι δεν θα βρεθούν τα στοιχεία αυτά που θα μπορεί η γυναίκα αυτή να δικαστεί

Στην Super Κατερίνα και στην δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας για την υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου, εκφράζοντας παράλληλα τις ανησυχίες του για το τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια.

Ειδικότερα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ξανάκανα μια εκπομπή έρευνας αλλά νομίζω ότι το κάνει τόσο καλά η Αγγελική Νικολούλη που θα έπρεπε να κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια για να την ξεπεράσω, Χειρίζεται όλα αυτά που κάνει με μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία καλά».

«Εάν η Ρούλά Πισπιρίγκου είναι η δολοφόνος του παιδιού της ή των παιδιών της, πραγματικά θα ήθελα να την ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό.

Γιατί ήθελε να φέρει κοντά, όπως λένε, τον άντρα της; Γιατί έχει ένα ψυχολογικό πρόβλημα που την οδήγησε εκεί; Πιστεύω κάτι και φοβάμαι ότι θα επιβεβαιωθώ για αυτή την υπόθεση».

«»Δεν θα βρεθούν τα στοιχεία αυτά που θα μπορεί η γυναίκα αυτή να δικαστεί! Είναι ένα από τα πιο σκοτεινά εγκλήματα.

Από ότι μαθαίνω δεν υπάρχουν, ούτε καν στην Αστυνομία, συγκεκριμένα στοιχεία αυτή τη στιγμή» συμπλήρωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ασημένια Βουλιώτη για τη νέα σειρά «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»: «Εύχομαι το κοινό να βρει τη συντροφιά που έχει ανάγκη»
«Η σειρά επικεντρώνεται στις ανθρώπινες σχέσεις και στην παραδοξότητα. Πέντε κορίτσια με κοινή αφετηρία κάνουν τη διαδρομή τους για να ανακαλύψουν τι είναι σημαντικό για την καθεμία», αποκάλυψε η ηθοποιός
Ασημίνα Βουλιώτη