Media

Λάκης Γαβαλάς: Είσαι τρελή που θα κρατήσω τσάντα που δεν είναι αυθεντική;

«Στο καλό να πάει η Σοφία Χατζηπαντελή και καλό κατευόδιο», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς κλήθηκε να απαντήσει γι’ ακόμα μία φορά για τη Σοφία Χατζηπαντελή. Ο γνωστός σχεδιαστής, μάλιστα, αντέδρασε στην ερώτηση για το αν θα κρατούσε ποτέ μια fake τσάντα.

«Έχω βάλει πάνω από εφτά τσάντες μου σε θυρίδα. Και μέσα στις τσάντες μου βάζω κοσμήματα, αν δεν τις κάνω ανθοδοχεία.

Είσαι τρελή που θα κρατήσω τσάντα που δεν είναι αυθεντική; Αυτή είναι κακή ερώτηση αγάπη μου για μένα. Καταδικάζω το fake!», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς είπε στη συνέχεια: «Στο καλό να πάει η Σοφία Χατζηπαντελή και καλό κατευόδιο. Να πάει να μάθει μια γλώσσα τέλεια και να μπορεί να συνεννοηθεί στην επόμενη πόλη.

Είναι σαν μια κοροϊδία στη μόδα. Ένας άνθρωπος που έχει επενδύσει εκατομμύρια, έχει άποψη και λέμε όχι στα καραγκιοζιλίκια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας