Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Μάρα Δαρμουσλή: Ξαφνικά με τα σχόλια ένιωσα ένα… «μέχρι πότε θα το θηλάζεις;»

Μάρα Δαρμουσλή: Ξαφνικά με τα σχόλια ένιωσα ένα… «μέχρι πότε θα το θηλάζεις;»

“Στα ανδρικά σχόλια δεν θα αναφερθώ, καταλαβαίνεις τα σεξιστικά” τόνισε η Μάρα Δαρμουσλή.

Mε αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν, η Μάρα Δαρμουσλή παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή όπου και μίλησε για τη μητρότητα και τον θηλασμό.

«Έχω ηρεμήσει αλλά δεν νομίζω ότι φταίει μόνο το παιδί. Ίσως οφείλεται ότι έχει δημιουργηθεί ένα καλύτερο κύκλωμα οικογενειακό, γιατί εκτός από τον Βασίλη και τον μικρό, τον Μιχάλη, είναι και ο Άγγελος που συμμετέχει ενεργά.

Με τον Άγγελο πάθαινα ακροφοβίες και υψυφοβίες, με τον Μιχάλη έπαθα άγχος, ένιωθα ότι πνιγόμουν σε μια κουταλιά νερό, να μην μπορώ να το διαχειριστώ. Το λέω και με ξεπερνάει, γιατί σαν άνθρωπος είμαι ζεν.

Ο άντρας μου με βοήθησε πολύ στο άγχος μου με την υπομονή του» εξομολογήθηκε αρχικά η πανέμορφη ηθοποιός. 

«Ο Άγγελος θέλει να μιλάει μετά τα μεσάνυχτα για τους προβληματισμούς του και είχε έρθει πιο κοντά με τον Βασίλη. Φοβήθηκα μήπως αισθανθεί παραμελημένος.

Έκανα ομελέτα στον μικρό και μου έλεγε: γιατί δεν μου κάνεις κι εμένα; Θέλει μικρά πράγματα, που δείχνουν λίγο σκέψη».

«Είναι μια σχέση που αφορά τους δυο μας. Γιατί κάποιοι λένε ότι το κάνω επειδή το έχω εγώ ανάγκη. Ξαφνικά ένιωσα ένα «μέχρι πότε θα το θηλάζεις;».

Στα ανδρικά σχόλια δεν θα αναφερθώ, καταλαβαίνεις τα σεξιστικά. Αλλά όσον αφορά τα γυναικεία σχόλια, δεν δέχτηκα ούτε ένα αρνητικό.

Κάποιες γυναίκες δεν θέλουν ή δεν μπορούν, αλλά όπως σεβόμαστε το ότι δεν θηλάζουν, ας σεβαστούμε και αυτές που κάνουν το φυσιολογικό» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Μάρα Δαρμουσλή στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη το πρωινό της Τετάρτης.

Media Τελευταίες ειδήσεις