Media

Μαρία Τζομπανάκη: Έτσι θα γίνει ο σασμός, spoiler χοντρό

Η σειρά «Σασμός» οδεύει προς το τέλος της και η Μαρία Τζομπανάκη, εκ των πρωταγωνιστών από την πρώτη μέρα, έδωσε… spoiler για το πως θα γίνει η συμφιλίωση των δυο οικογενειών.

Ο σασμός, αποκάλυψε η “καπετάνισσα” Μαρία Τζομπανάκη, όταν το πρωί της Τρίτης (02.07.2024) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, θα γίνει μέσα από μια βάφτιση.

«Ήδη έχει γίνει ένα πρώτο βήμα με τα δύο παιδιά, τον Αστέρη και την Αργυρώ , που κόντρα σε όλες τις διαμάχες, αγαπήθηκαν κι έκαναν και παιδί. Συμβολικά θα γίνει μια κίνηση, θα βαπτίσει το παιδί ο Αστέρης και ο Τηλέμαχος. Δηλαδή, ο αδερφός των δύο, αυτών που θα πυροβολήσει ο ένας τον άλλον.

Spoiler χοντρό! Με συγχωρείτε… Δεν το έχω ξανακάνει τρία χρόνια. Ο σασμός θα έρθει με μια βάπτιση, λαδώνουν το παιδί που είναι στη μέση, οι δύο οικογένειες. Εκεί σταματάνε όλα, εκεί γίνεται ο σασμός. Και μετά ο γάμος που επικυρώνει όλο αυτό», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε και κάτι ακόμα: ότι θα τραγουδήσει και ο Γιάννης Κότσιρας. Αλλά όταν η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να αποσπάσει μερικές ακόμα πληροφορίες, η καλεσμένη της έβαλε… τελεία.

Είπε, όμως, ότι θα δούμε τους ήρωες της σειράς τρία χρόνια μετά, με αφορμή και ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη.

Η Μαρία Τζομπανάκη στάθηκε και στην πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε στη διάρκεια της σειράς. «Ήταν το μοιρολόι που γυρίσαμε. Ήταν πολύ δύσκολο να ταυτιστείς με αυτό και ταυτόχρονα να ερμηνεύεις σαν ηθοποιός, το κομμάτι που πρέπει ο τηλεθεατής να πάρει και να καταλάβει τι είναι αυτά τα έθιμα.

Και να αποχαιρετήσεις και μια δουλειά που για σένα πια είναι οικογένεια, είναι πατρίδα, είναι το παιδί σου» είπε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να την δούμε και του χρόνου σε κάποια σειρά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας