Media

Μίνα Ορφανού: Δεν με ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια, ξέρω τι είμαι, ξέρω τι γεννήθηκα

«Το GNTM είναι για άτομα με χαμηλό IQ», λέει η Μίνα Ορφανού.

Η Μίνα Ορφανού έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας». Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το GNTM, αλλά και τις τρανς που συμμετείχαν φέτος στο ριάλιτι.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι σε εκπομπή, είμαι πολύ καυστική, δεν θα με έπαιρναν. Δεν πήραν τις τρανς στο GNTM γιατί θα τις κρατούσαν στο παιχνίδι, τις πήραν για τα νούμερα. Οι συγκεκριμένες εκπομπές είναι για άτομα με χαμηλό IQ.

Και για να κρατήσουν σε μια βαθμίδα το IQ βάζουν και κάτι το αξιοπερίεργο για την ελληνική κοινωνία. Παίρνουν τις τρανς και τις ξεζουμίζουν. Αν πάει κάποια, να παρουσιαστεί σε κάτι τέλειο. Να μην πάει σε κάτι ευτελές», είπε η Μίνα Ορφανού.

Η Μίνα Ορφανού είπε επίσης: «Δεν με ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια, ξέρω τι είμαι, ξέρω τι γεννήθηκα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Πανικός στο «Τιρκουάζ Χαλί» της Eurovision με χειρονομίες κατά του Ισραήλ - «Θα σας κόψουμε τον λαιμό»
H Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του Ισραήλ υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία της Ελβετίας και στην EBU αφού νεαροί έκαναν χειρονομίες που υποδηλώνουν σφαγή και έφτυσαν την ισραηλινή αποστολή
H Γιουβάλ Ραφαέλ, που εκπροσωπεί το Ισραήλ, κάνει χειρονομίες κατά τη διάρκεια της τελετής «Τιρκουάζ χαλί» του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Βασιλεία 4