Media

Νέστορας Νέστορας: Οι κριτές του MasterChef μιλούν για τον φετινό νικητή – «Θα πάει ακόμα παραπέρα»

Τι δήλωσαν με την ολοκλήρωση του 9ου κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής;

«Οι καλύτερες στιγμές μας ήταν μέσα στο κοινό μας καμαρίνι», λένε οι τρεις κριτές του «MasterChef», Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, ενώ αναφέρθηκαν και στον μεγάλο νικητή Νέστορα Νέστορα. 

Αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του «MasterChef», οι τρεις κριτές του διαγωνισμού, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησαν στην εκπομπή «Breakfast@star» και την Κωνσταντίνα Γκρόσι.

«Το MasterChef μου άφησε μια δροσιά… λουλουδιών! Ο Νέστορας να συνεχίσει να είναι αυτός που είναι, να κρατήσει τον ίδιο χαρακτήρα και ότι θέλει να πει, να το λέει μέσα από τα πιάτα του. Ο Λευτέρης και ο Νέστορας βοήθησαν ο ένας τον άλλο να φτάσουν στον τελικό. Οι καλύτερες στιγμές μας ήταν μέσα στο κοινό μας καμαρίνι», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε από την πλευρά του: «Υπερτονίζει, υπερθεματίζω και συνυπογράφω τη σχέση του Νέστορα με τον αδερφό του. Αυτό είναι πρώτα ο Νέστορας και μετά νικητής του MasterChef. Σε όλες τις ερωτήσεις που τους κάναμε, ακούγαμε “ο φίλος μου ο Νέστορας” και “ο φίλος μου ο Λευτέρης”. Μοιραία οι οικογένειές τους ήρθαν κοντά. Το φετινό MasterChef είχε δύσκολες δοκιμασίες».

Ο Πάνος Ιωαννίδης πρόσθεσε με τη σειρά του: «Ο Νέστορας θα πάει ακόμα παραπέρα, του άξιζε εδώ που έφτασε. Κάθε χρόνο ανεβαίνει η δυσκολία στο MasterChef».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας