Media

Νίκος Μπάρκουλης: Όταν βλέπεις όλα αυτά τα φώτα λογικό είναι να νομίζεις ότι κάνεις κάτι τρελό

«Στο J2US είχα καβαλήσει καλάμι», λέει ο Νίκος Μπάρκουλης.

Ο Νίκος Μπάρκουλης απάντησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για τις σπουδές του στην υποκριτική, αλλά και για την περίοδο που βρισκόταν στο J2US.

«Σπουδάζω υποκριτική, έχει πάρα πολλή κούραση, δίνω πολύ πόνο και σκέφτομαι πολύ το μέλλον. Έχω πάθει μια ψύχωση με το θέατρο, πάω κάθε μέρα και βλέπω θέατρο», είπε ο Νίκος Μπάρκουλης.

Ο Νίκος Μπάρκουλης ανέφερε επίσης: «Στο J2US είχα καβαλήσει καλάμι. Όταν βλέπεις όλα αυτά τα φώτα λογικό είναι να νομίζεις ότι κάνεις κάτι τρελό.

Αλλά κι εγώ ήμουν ένα παιδάκι που το δόθηκε μια ευκαιρία να πάει στο μεγαλύτερο show της Ελλάδας και να κάνει την πορεία του. Αλλά θεωρώ ότι καλύτερα που έγινε τόσο νωρίς, παρά να συμβεί μετά και να με επηρεάσει για πάντα στον χαρακτήρα μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Κοκλώνης: Τι τρέλες ακούω, δεν χρωστάω σε κανέναν εργαζόμενο λεφτά ούτε στην Κατερίνα Καινούργιου
«Δεν έφυγε ποτέ η Κατερίνα από την Barking, η παραγωγή ήταν της Barking και είναι, απλά, αποφασίσαμε από κοινού, στην κατάσταση που ήθελα να βάλω την εταιρεία σε μια άλλη οικονομική διαχείριση και να μαζέψω τα έξοδα, να πάει το συμβόλαιό της στο κανάλι» λέει ο Νίκος Κοκλώνης
Ο Νίκος Κοκλώνης 2