Media

Νίκος Μπάρτζης: «Η Μαριαλένα είναι η βασίλισσα της μπιφτέκας στο Survivor»

Αφοπλιστικός ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ξανά, στο Love It του ΣΚΑΪ!

Τους πάντες έβαλε στο στόχαστρο ο πρώην παίκτης του Survivor στο δεύτερο μέρος της πρώτης συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και προβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μέσα σε όλα, ο Νίκος Μπάρτζης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μόλις μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι η Μαριαλένα άλλαξε. Λογικά ο Σάκης της μετέφερ πράγματα απ’ έξω.

Μας πέταξε, άλλαξε τα πιστεύω της προς τον Παππά και αυτό για μένα ήταν το χειρότερο. Αυτή είναι η βασίλισσα της μπιφτέκας! Άλλαζε άποψη στο άψε σβήσε για ότι την σύμφερε»!

«Τι άλλο να πω για τον Παππά; Έχω κουραστεί… Δεν θέλω να αναφέρω καν το όνομα του. Απλά ήθελε να φάει τον James από το παιχνίδι. Αυτό πιστεύω» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Μετά την αποχώρησή του, είδαμε πολλές κωλοτούμπες…

Ο Ντάφυ έμεινε για 9η φορά και όλη η ομάδα πήγε στο πλευρό του. Τον περικύκλωσε! Ο Ηλίας μας είπε ότι άκουσε την Ελευθερία να λέει στον Αλέξη Παππά “Φάε τον James”. Ο Ασημακόπουλος είναι διπλωμάτης, όπου γυρνάει ο άνεμος».

«Να ζητήσω εγώ συγνώμη από την Ελευθερία; Είστε τρελοί; Δεν υπάρχει περίπτωση» συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μπάρτζης. «Εκείνη προσπαθούσε να με βγάλει κλέφτη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Γιατί ρε πατέρα: Οι πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1 αποκαλύπτουν τι θα έκαναν με 3.000.000 ευρώ
Όταν ο Λευτέρης Τσατσάνης πεθαίνει, τρεις άγνωστοι μεταξύ τους νέοι, ένας έμπορος αυτοκινήτων, ένας φιλόλογος και μία σερβιτόρα, συναντιούνται στην κηδεία του και ξεκινούν τα ξεκαρδιστικά μπερδέματα
Γιατί ρε πατέρα;