Media

Νίκος Συρίγος: Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις, σε διαλέγει

Μια… ατάκα όλο νόημα από τον Νίκο Συρίγο στον «αέρα» της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μετά τις φήμες για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Αφορμή για να… μιλήσει ο Νίκος Συρίγος ήταν η συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στο Καλύτερα Δε Γίνεται κι όσα ανέφερε για τον νέο έρωτα στην ζωή της,.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια, ο Νίκος Συρίγος τοποθετήθηκε για το επόμενο βήμα που καλούνται να κάνουν στην ζωή τους, όσοι είναι χωρισμένοι.

«Να πω κάτι; Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις εσύ πότε θα ερωτευτείς, σε διαλέγει αυτός πότε θα ερωτευτείς.

Το δεύτερο είναι η ατάκα που λέει η Δέσποινα ότι όταν τα παιδιά μας είναι καλά, είμαστε καλά κι εμείς οι χωρισμένοι, ότι τα παιδιά είναι καλά με την επόμενη φάση της ζωής σου, είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Έχουν χαλάσει σχέσεις στην διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, επειδή τα παιδιά σου δεν είναι καλά κι εσύ οφείλεις να τους εξηγήσεις πως πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα. Είναι πολύ σημαντικό και την καταλαβαίνω απόλυτα» είπε ο Νίκος Συρίγος.

Τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα θέλουν τον δημοσιογράφο να είναι σε σχέση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Κοκλώνης: Τι τρέλες ακούω, δεν χρωστάω σε κανέναν εργαζόμενο λεφτά ούτε στην Κατερίνα Καινούργιου
«Δεν έφυγε ποτέ η Κατερίνα από την Barking, η παραγωγή ήταν της Barking και είναι, απλά, αποφασίσαμε από κοινού, στην κατάσταση που ήθελα να βάλω την εταιρεία σε μια άλλη οικονομική διαχείριση και να μαζέψω τα έξοδα, να πάει το συμβόλαιό της στο κανάλι» λέει ο Νίκος Κοκλώνης
Ο Νίκος Κοκλώνης 1