Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Newsit «Θέλω να γίνονται εκπομπές που θα μας ανεβάζουν»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Newsit «Θέλω να γίνονται εκπομπές που θα μας ανεβάζουν»

Πρεμιέρα απόψε κάνει στο MEGA ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, προσπαθώντας να κάνει έναν «Όμορφο κόσμο».

Ο γνωστός παρουσιαστής επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με αισιοδοξία, επιθυμώντας να μεταδώσει στους τηλεθεατές κέφι και με το χιούμορ του να τους κάνει να ξεχάσουν τα πολλά προβλήματα της καθημερινότητας. Απόψε, στις 10 και μισή το βράδυ λοιπόν, ο Γρηγόρης με το μικρόφωνο στο χέρι και το σακίδιο στην πλάτη γυρίζει στα πιο απίθανα μέρη της Ελλάδας και όπως μου είπε, αποκλειστικά για το Newsit

«είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινά η εκπομπή, γιατί μέσα από αυτή θέλω να περάσουν ευχάριστα οι τηλεθεατές. Έχουμε ανάγκη από ευχάριστες εκπομπές, από ευχάριστες ειδήσεις, από θετική ενέργεια. Θέλω να γίνονται εκπομπές που θα προσφέρουν χαρά στον κόσμο, που θα τον κάνουν να ξεχνά, όσο γίνεται, τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτός είναι ο σκοπός των ψυχαγωγικών εκπομπών, που ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, έχει ανάγκη ο κόσμος».

Φέτος λοιπόν, ξανά ο Γρηγόρης, μέσα από τον «Όμορφο κόσμο» του θα προσπαθήσει να μας κάνει να γελάσουμε και να περάσουμε ευχάριστα. Το MEGA έχει εγκρίνει 13 επεισόδια και όπως μου είπε ο δημοφιλής παρουσιαστής,

«έχουμε γυρίσει ήδη έξι επεισόδια και πιστεύω ότι μέσα από αυτά θα καταφέρουμε με την ομάδα της εκπομπής να περάσει καλά ο κόσμος. Έχουμε πολλές εκπλήξεις. Να σου πω ότι στο επόμενο επεισόδιο ασχολούμαστε με τα μεταφυσικά φαινόμενα. Ένα θα σου πω: μπαίνω με τη Μαίρη Συνατσάκη σε ένα “στοιχειωμένο” σπίτι και περνάμε το βράδυ μας εκεί. Καταλαβαίνεις τι γίνεται…».

Στο ίδιο επεισόδιο της εκπομπής, που θα μεταδοθεί την επόμενη Πέμπτη 28 Μαρτίου, καλεσμένοι είναι ακόμα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Γιώργος Γερολυμάτος που μιλάνε για το φόβο τους για τα φαντάσματα αλλά και για τις περίεργες συναντήσεις που είχανε κατά καιρούς με κάποιους «ιδιαίτερους» επισκέπτες.

Σήμερα όμως, στις 22:30 το βράδυ, στην πρεμιέρα της εκπομπής, ο ‘Αρνι συναντά ανθρώπους που μιλάνε για τις πρωτιές στη ζωή τους. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Κώστας Βουτσάς, η Αγγελική Νικολούλη, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Παναγιώτης Λώλας, το μαθηματικό μυαλό από τα Τρίκαλα, που κέρδισε πέρυσι το Χρυσό μετάλλιο στην 53η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα στην Αργεντινή, ο Δημήτρης Πιστιόλας, ο μεγαλύτερος συλλέκτης κινηματογραφικών μηχανών στον κόσμο, με πάνω από 1.000 σπάνια κομμάτια στη συλλογή του, αλλά και οι τρεις φοιτήτριες του Τομέα Διεθνών Σπουδών της Νομικής Σχολής Αθηνών, οι Κατερίνα, Στεφανία και Μελίνα, που αναδείχθηκαν Πρωταθλήτριες Ευρώπης στον Διεθνή Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης Δικαίου του διαστήματος.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε