Ο Νίκος Κοκλώνης δίνει απάντηση για την Ελένη Τσολάκη και τον λόγο που δεν συμμετέχει στο J2US

“Με την Ελένη συζητήσαμε, όπως και με πολλούς άλλους, που τελικά δεν θα δείτε φέτος. Δεν ήταν πολύ έτοιμη φωνητικά.” ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

Στο Τηλέραμα και στον Βασίλη Ανδριτσάνο έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος μίλησε για τη νέα σεζόν του J2US αλλά αποσαφήνισε και τον λόγο που δεν συμμετέχει η Ελένη Τσολάκη.

Ήταν δύσκολο να βρεθούν οι διαγωνιζόμενοι;

Το δύσκολο ήταν η τελική επιλογή, γιατί συζητήσεις και επαφές έγιναν με πάρα πολλούς και πολύ αγαπημένους, και δικούς μου και του κοινού, καλλιτέχνες και προσωπικότητες. Θα μπορούσαμε να έχουμε 30 ζευγάρια και έπρεπε να επιλέξουμε 14. Αυτό ήταν το δύσκολο.

Δεχτήκατε «πιέσεις» από άτομα που έχουν μείνει εκτός χώρου να τους συμπεριλάβετε στο σόου;

“Πιέσεις” δεν είναι η σωστή λέξη. Πολλοί celebrities μας εξέφρασαν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν. Και δεν είναι καθόλου άνθρωποι που έχουν μείνει “εκτός χώρου”. Είναι όλοι εντός χώρου και ήταν ενθουσιασμένοι με την προοπτική να είναι στο “Just”. Με όσους δεν προχωρήσαμε φέτος, άλλωστε, μπορεί να προχωρήσουμε στην επόμενη σεζόν.

Με την Ελένη Τσολάκη τι έγινε και έμεινε εκτός;

Με την Ελένη συζητήσαμε, όπως και με πολλούς άλλους, που τελικά δεν θα δείτε φέτος. Δεν ήταν πολύ έτοιμη φωνητικά και ο τραγουδιστής (Ηλίας Βρεττός) που είχαμε συζητήσει για ζευγάρι της είχε ήδη ξεκινήσει πρόβες με άλλη συμμετέχουσα.

Κατηγορίες Media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Η Κατερίνα Στικούδη απαντά για την κριτική που την ενόχλησε – “Δε δέχομαι κανένα να μειώνει τον σύζυγό μου”

Η Κατερίνα Στικούδη απαντά για την κριτική που την ενόχλησε – “Δε δέχομαι κανένα να μειώνει τον σύζυγό μου”

Στο «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Στικούδη και μεταξύ άλλων μίλησε και για παλαιότερη κριτική που την έχουν ενοχλήσει και πως το χειρίστηκε. “Για εμένα το ... Διαβάστε περισσότερα
Τα τηλεμαθήματα της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου

Τα τηλεμαθήματα της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου

Συνεχίζονται καθημερινά, από τις 9 έως τις 12 το πρωί, τα μαθήματα από την εκπαιδευτική τηλεόραση του υπουργείου Παιδείας, για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2. Το ... Διαβάστε περισσότερα