Media

Ο Νίκος Μπάρτζης απαντά για τη σχέση του σήμερα με τον Τζέιμς Καφετζή

«Η ταξιδιωτική εκπομπή από όσο ξέρω ναυάγησε. Μείναμε στα ραντεβού, στο μπάτζετ και το αφήσαμε εκεί. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει», λέει ο Νίκος Μπάρτζης.

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη ήταν ο Νίκος Μπάρτζης. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε και για την τριάδα που σχημάτισε μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη. Αλήθεια, ποια είναι η σχέση τους σήμερα;

«Είναι καλοκαίρι και ο καθένας έχει τις δουλειές του. Περισσότερο συναντιέμαι με την Άννα Μαρία, λόγω ότι είμαστε δίπλα, Αθήνα – Βραχάτι. O Τζέιμς είναι στη Ρόδο, δε τα λέμε τόσο πολύ. Μιλάμε λίγο στο τηλέφωνο. Μέχρι εκεί. Τώρα τον χειμώνα λογικά θα ξαναενωθούμε», λέει ο Νίκος Μπάρτζης.

«Είδα ότι ο Τζέιμς Καφετζής θα είναι και στο Just the 2 of us. Εγώ σαν Νίκος δε θα ξαναέμπαινα αμέσως σε κάποιο ριάλιτι. Εμένα δε μου έκαναν αντίστοιχη πρόταση. Η ταξιδιωτική εκπομπή από όσο ξέρω ναυάγησε. Μείναμε στα ραντεβού, στο μπάτζετ και το αφήσαμε εκεί. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει» είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Κοκλώνης: Τι τρέλες ακούω, δεν χρωστάω σε κανέναν εργαζόμενο λεφτά ούτε στην Κατερίνα Καινούργιου
«Δεν έφυγε ποτέ η Κατερίνα από την Barking, η παραγωγή ήταν της Barking και είναι, απλά, αποφασίσαμε από κοινού, στην κατάσταση που ήθελα να βάλω την εταιρεία σε μια άλλη οικονομική διαχείριση και να μαζέψω τα έξοδα, να πάει το συμβόλαιό της στο κανάλι» λέει ο Νίκος Κοκλώνης
Ο Νίκος Κοκλώνης 2