Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ο… χορός του Λάτσιου στη Βουλγαρία!

Ο… χορός του Λάτσιου στη Βουλγαρία!

Όπως σας έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, αυτή την περίοδο στον ΑΝΤ1 έχουν πέσει με… τα μούτρα στο «Face», στο καινούργιο show που ετοιμάζουν. Αν και ο αρχικός στόχος τους ήταν να το βγάλουν στον αέρα την ερχόμενη Κυριακή 7 Απριλίου, είναι σίγουρο ότι θα πάρει μία βδομάδα αναβολή και τώρα έχουν βάλει σκοπό το «Your face sounds familiar» να κάνει πρεμιέρα την επόμενη Κυριακή 14 Απριλίου.

Ωστόσο, από χθες, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος το έχει ρίξει… στο χορό. Όχι, δεν αποφάσισε… ετεροχρονισμένα να κάνει πρόβες για τον επόμενο κύκλο του «Dancing with the stars», αλλά ο κριτής του talent show θα εμφανιστεί στο βουλγάρικο «αδερφάκι» του.

Από χθες το απόγευμα λοιπόν, ο Γιάννης Λάτσιος βρίσκεται στη Σόφια, καλεσμένος του τηλεοπτικού σταθμού NOVA TELEVIZIA, ο οποίος μάλιστα ανήκε στον Όμιλο ΑΝΤ1, αλλά ο ελληνικός όμιλος τον πούλησε πριν από μερικά χρόνια στο σουηδικό όμιλο MODERN TIMES.

Ο βουλγάρικος τηλεοπτικός σταθμός έχει πάρει τα δικαιώματα του talent show και μάλιστα στην κριτική επιτροπή του, όπως σας είχα γράψει πρώτα μέσα από το Newsit, είναι και η χορογράφος Γκαλένα Βελίκοβα. Ο διευθυντής προγράμματος λοιπόν θα είναι καλεσμένος στο αποψινό live, καθώς το «Dancing» στη Βουλγαρία βγαίνει στον αέρα κάθε Δευτέρα και μάλιστα χθες, παρακολούθησε και τις πρόβες, από τις οποίες είναι και οι φωτογραφίες που βλέπετε.

Ο λόγος που κάλεσαν στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλγαρίας το Γιάννη Λάτσιο είναι επειδή αυτός είναι που έφερε το «Dancing» στην Ελλάδα και έτσι δόθηκε η αφορμή να το μάθουν και στη γειτονική μας χώρα. Έτσι, είναι σίγουρο ότι ο Λάτσιος… δεν θα χορέψει ούτε στη βουλγάρικη version του talent show, αλλά θα μπορέσει να μιλήσει και να κρίνει τους εκεί χορευτές, μετά από την τριών κύκλων εμπειρία του στην ελληνική κριτική επιτροπή. Πάντως, ο διευθυντής προγράμματος θα επιστρέψει αύριο στην Ελλάδα, καθώς έχει κάποια… ανοιχτά θέματα σχετικά με το «Face» που επείγει να κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε