Media

Ο χρυσαετός τρόμαξε την Έφη Αλεβίζου στον αέρα του Alpha [vid]

Επικό σκηνικό στο πλατό του Alpha Παντού, με την Έφη Αλεβίζου και τον χρυσαετό.

Η Έφη Αλεβίζου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης είχαν σήμερα στην εκπομπή «Alpha Παντού» έναν πολύ ιδιαίτερο καλεσμένο! Συγκεκριμένα, οι δύο παρουσιαστές υποδέχθηκαν στο πλατό τη Νέμεση, έναν πανέμορφο χρυσαετό!

Μαζί, φυσικά, στο πλατό βρισκόταν και ο εκπαιδευτής της, Σταύρος Αθανασίου, ο οποίος είναι πρόεδρος του συλλόγου ελληνικής ιερακοτροφίας. Η Νέμεσις, όπως ήταν αναμενόμενο, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και η κάμερα δεν… ξεκολλούσε από πάνω της.

Με το που μπήκε στο πλατό ο εκπαιδευτής, η Νέμεσις άνοιξε τα φτερά κι έκανε να πετάξει, κάτι που έκανε την Έφη Αλεβίζου να τρομάξει και να τραβηχτεί προς τα πίσω. «Ανοίγει τα φτερά και νομίζεις ότι έχεις ανεμιστήρα».

Γ.Γ.: Κάτσε λίγο, γιατί φεύγεις;

Ε.Α.: Είμαι ψύχραιμη!

Ε.Α.: Κάπως με κοιτάει…

Γ.Γ.: Σε κοιτάει με ρομαντισμό, μην ανησυχείς! Δεν συμβαίνει κάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=vStVykRTdzA

Λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό ο Σταύρος Αθανασίου, η Νέμεσις άφησε και τα… δωράκια της στο Alpha Παντού! «Γούρι, γούρι», είπε η Έφη Αλεβίζου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Πανικός στο «Τιρκουάζ Χαλί» της Eurovision με χειρονομίες κατά του Ισραήλ - «Θα σας κόψουμε τον λαιμό»
H Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του Ισραήλ υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία της Ελβετίας και στην EBU αφού νεαροί έκαναν χειρονομίες που υποδηλώνουν σφαγή και έφτυσαν την ισραηλινή αποστολή
H Γιουβάλ Ραφαέλ, που εκπροσωπεί το Ισραήλ, κάνει χειρονομίες κατά τη διάρκεια της τελετής «Τιρκουάζ χαλί» του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Βασιλεία 10