Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Ο Ρένος αποφυλακίζεται και τα δεδομένα αλλάζουν

Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Ο Ρένος αποφυλακίζεται και τα δεδομένα αλλάζουν

Συναρπαστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, που θα προβληθούν από τη Δευτέρα 27 έως την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, στις 20:00. 

Ο Σίμος αρνείται να μιλήσει στον Ρένο κι εκείνος είναι έτοιμος για αποκαλύψεις.

Παράδεισος των κυριών: Δευτέρα 27 Μαΐου, στις 20:00

Επεισόδιο 149: Ο Λεβί συγκλονίζει τον Σίμο με τις αποκαλύψεις του. Η Βικτώρια μπορεί να απέδρασε από τη φυλακή, αλλά είναι εγκλωβισμένη στο κρησφύγετο της καθώς κάθε κίνηση του Δημοσθένη παρακολουθείται πια από τους συναδέλφους του.  

Η αποφυλάκιση του Ρένου και η επιστροφή του στο σπίτι του αλλάζει τα δεδομένα τόσο για την οικογένεια Γιαννόπουλου καθώς θα πρέπει να βρουν, πού θα μείνει η Γεωργία με το μωρό της, αλλά και για τον Σίμο, που αρνείται να του μιλήσει, ο Ρένος θυμώνει και είναι έτοιμος να προβεί σε αποκαλύψεις.

Παράδεισος των κυριών: Τρίτη 28 Μαΐου, στα 20:00

Επεισόδιο 150: Ο Ρένος, ταραγμένος από την συμπεριφορά του Σίμου, βγαίνει εκτός ορίων και προδίδει όλα τα εγκλήματα του Σίμου στην Αμαλία. Ο Σίμος, προσπαθεί να δικαιολογηθεί για μια φορά ακόμη λέγοντας ψέματα. Ο Χρήστος, απειλεί την Ματούλα επειδή την πιάνει στα πράσα, την ώρα που ζητά, στο τηλέφωνο, βοήθεια από τον Χριστόφορο. Ο Ντίνος, μαθαίνει τα πάντα για τον Σίμο και επισκέπτεται τον Ρένο για να του ζητήσει να πει την αλήθεια. Ο Σίμος, ζητά από τον Δημοσθένη την διεύθυνση της Βικτώριας για να πάει να της μιλήσει. Εκείνος, στην αρχή κάνει τον ανήξερο αλλά τελικά, αφού μιλήσει μαζί της, τον επισκέπτεται για να του την δώσει… μόνο που θα τους ακούσει τυχαία η Αμαλία…

Παράδεισος των κυριών: Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 20:00

Επεισόδιο 151: Ο Ντίνος κάνει ό,τι μπορεί για να βρει αποδείξεις για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο Σίμος, όμως οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό. Η Πολυξένη έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά από σχόλιο του Αποστόλη για τη σχέση της με το Φώτη. Ένας μικρός ανταγωνισμός θα γεννηθεί ανάμεσα στη Ζαχαρούλα και την Τζένη με αφορμή μία θέση στον Παράδεισο… Η Πιπίτσα ξεκαθαρίζει την θέση της στον Μάρκο, ο οποίος προσπαθεί να ξανά ενώσει την οικογένεια του. Ο Χριστόφορος ζητά επίμονα από την Αμαλία να του αποκαλύψει την πληροφορία που έφτασε στα αυτιά της και έχει σχέση με την Βικτώρια. Η Αμαλία προσπαθεί όσο περισσότερο μπορεί να το αποφύγει, όταν όμως η πίεση γίνει πολύ μεγάλη θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα πολύ μεγάλο δίλημμα…

Παράδεισος των κυριών: Πέμπτη 30 Μαΐου, στις 20:00

Επεισόδιο 152: Η Ματούλα προσπαθεί να πείσει τη Στέλλα να ανοίξει τα μάτια της και να δει πόσο επικίνδυνος είναι ο Χρήστος. Τώρα που λείπει, είναι η ευκαιρία τους να φύγουν από το σπίτι του. Η Βικτώρια δεν καταφέρνει να το σκάσει και συλλαμβάνεται από την αστυνομία. Ο Χριστόφορος χειρουργείται και νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Αν δεν τα καταφέρει, η θανατική της καταδίκη είναι σίγουρη. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να παίξει το τελευταίο της χαρτί και ζητά από τον δικηγόρο της να της στείλει στο κελί της τον Ρένο Καλλίνικο.  

Η απόγνωση της Αμαλίας κορυφώνεται μπροστά στον σοβαρό κίνδυνο να χάσει τον πατέρα της. Ο κόσμος της έχει γκρεμιστεί και ζητά από τον Ντίνο να φύγουν μαζί απ’ όλους και απ’ όλα…

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν: Ειρήνη Δράκου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιάννης Βασιλώτος, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Ανθή Σαββάκη, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Ζυγούρης, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Μαρίλια Μητρούση.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα.

Ομάδα σεναρίου: Γεωργία Μαυρουδάκη, Λαμπρινή Σκρέκα, Μαριαλένα Ροζάκη, Αντώνης Χαϊμαλίδης.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Σταμάτης Πατρώνης, Γεωργία Ζήση.

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS S.A Γιάννης Καραγιάννης

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction Aurora Tv.

Media Τελευταίες ειδήσεις