Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Περικλής Αλμπάνης: «Η απώλεια του Κώστα Ευριπιώτη μού στοίχισε πολύ, ήταν τόσο ξαφνικό»

Περικλής Αλμπάνης: «Η απώλεια του Κώστα Ευριπιώτη μού στοίχισε πολύ, ήταν τόσο ξαφνικό»

Το απίστευτο ποσό που πήρε ο Περικλής Αλμπάνης για ένα επεισόδιο στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ο Περικλής Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ενώ αποκάλυψε και το απίστευτο ποσό που πήρε για το επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης», στο οποίο συμμετείχε.

«Είχα την τύχη να συνεργαστώ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν δυναμική και αντράκι, ένας υπέροχος άνθρωπος. Η Αλίκη είχε πολύ λίγους φίλους, πήγαιναν δίπλα της να πάρουν κάτι, και το καταλάβαινε. Ήμασταν με την Αλίκη και ήθελε να βάλει σε μια παράσταση το παντελόνι από το “Χτυποκάρδια στο θρανίο”.

Δεν κούμπωνε, ξάπλωσε, ρούφηξε την κοιλιά της, και στο τέλος, προσπαθώντας να τη βοηθήσω, έσπασα το φερμουάρ», είπε αρχικά ο Περικλής Αλμπάνης.

Αναφερόμενος στο ελληνικό metoo, ο Περικλής Αλμπάνης είπε ότι «όσα καταγγέλθηκαν τα γνώριζα. Το τι γινόταν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τα γνώριζα.

Παρενόχληση έχω ζήσει στο θέατρο, αλλά οκ, το αντιμετώπισα. Είναι τραγικό άνθρωποι του πνεύματος να θέλουν να τσαλαπατήσουν τα όνειρα άγουρων παιδιών».

Ο Περικλής Αλμπάνης αναφέρθηκε και στην απώλεια του Κώστα Ευριπιώτη, λέγοντας ότι «μου στοίχισε πάρα πολύ, ήταν τόσο ξαφνικό. Είχαμε κάνει πολλές παραστάσεις μαζί».

«Το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό το πήρα στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Για ένα επεισόδιο πήρα 1,5 εκατομμύριο δραχμές. Έχω κάνει δουλειά μόνο για τα χρήματα, για τον βιοπορισμό της οικογένειας. Έχω δανείσει και χρήματα σε συνάδελφο και από τότε χάλασαν οι σχέσεις μας», αποκάλυψε κλείνοντας ο Περικλής Αλμπάνης.

Media Τελευταίες ειδήσεις