Media

Πύρρος Δήμας: Έμαθα να είμαι δυνατός, η ζωή σε κάνει να αντέχεις

Σε δύσκολη θέση ήρθε ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας όταν ρωτήθηκε για την σύζυγο του.

Στην εκπομπή Όλα Γκουντ του ΣΚΑΪ μίλησε την Κυριακή ο Πύρρος Δήμας για την πορεία στον αθλητισμό. πραγματοποιώντας παράλληλα και μια δύσκολη αναφορά στην απώλεια της συζύγου του.

«Σκεφτόμουν ότι θα λείπω από τα παιδιά μου κι ότι θα πρέπει να πετύχω για να κάνω χαρούμενη την οικογένειά μου.

Ο αθλητισμός με έμαθε να μην φοβάμαι τη ζωή, να στέκομαι στα πόδια μου, να αγαπώ και να σέβομαι τους γύρω μου. Θα έλεγα ότι έφυγα πολύ χορτάτος και γεμάτος» είπε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

«Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Έμαθα να είμαι δυνατός. Σε κάνει η ζωή, όχι μόνο εμένα αλλά όλον τον κόσμο.

Η ζωή σε κάνει να αντέχεις και να προχωράς με όλες τις δυσκολίες» σημείωσε ο Πύρρος Δήμας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Αλέξανδρος Βάρθης, Apon και Εύα Φούσκα οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show»
Ο γνωστός ηθοποιός μιλά από καρδιάς για την οικογένειά του ενώ ο Apon θα τραγουδήσει ζωντανά στο στούντιο τα καινούργια του τραγούδια - Ποια τα μελλοντικά πλάνα της Εύας Φούσκα
Αλέξανδρος Βάρθης