Media

Querer: Διαθέσιμα στο Cinobo τα 4 καθηλωτικά επεισόδια της ισπανικής σειράς

Η Μίρεν εγκαταλείπει το σπίτι της και κατηγορεί τον σύζυγό της για βιασμό - Θα την πιστέψουν τα παιδιά της άραγε;

Με «αέρα» Ισπανίας, το Cinobo παρουσιάζει τη νέα σειρά Querer. Τα πρώτα 4 επεισόδια είναι ήδη διαθέσιμα και η αλήθεια είναι ότι θα μας καθηλώσουν μπροστά από την τηλεόραση.

Στη νέα σειρά του Cinobo θα δούμε την Μίρεν, που μετά από 30 χρόνια γάμου και την ανατροφή 2 παιδιών, αποφασίζει να εγκαταλείψει το σπίτι της και κατηγορεί τον σύζυγό της για κατ’ εξακολούθηση βιασμό.

Η συγκλονιστική αυτή καταγγελία ραγίζει τα θεμέλια της οικογένειας και φέρνει τα παιδιά αντιμέτωπα με ένα οδυνηρό δίλημμα: να πιστέψουν τη μητέρα τους ή να υπερασπιστούν τον πατέρα τους;

Querer

Το Querer είναι η πιο πολυσυζητημένη ισπανική σειρά της σεζόν, η οποία κέρδισε το μεγάλο βραβείο στο φετινό Series Mania. Η Συναίνεση, όπως είναι ο τίτλος στα ελληνικά, αποτελεί μια ωμή αλλά και ενδόμυχη εξερεύνηση των οικογενειακών δεσμών και της λεπτής ισορροπίας ανάμεσα στην επιθυμία και τη συναίνεση. Μια οικογενειακή οδύσσεια με μοναδικό προορισμό την αναζήτηση της αλήθειας.

Querer

Την σκηνοθεσία υπογράφει η Αλαούδα Ρουίθ δε Αθούα, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Ναγόρε Αρανμπούρου, Πέδρο Καζαμπλάνκ, Μιγκέλ Μπερναρντάου, Ιβάν Πελιθέρ και Λορέτο Μαουλεόν.

Η Συναίνεση είναι τώρα διαθέσιμη στο cinobo.com, και έρχεται για να εξετάσει τα όρια και τις σχέσεις μας μέσα από 4 καθηλωτικά επεισόδια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας