Media

Σε τρομερή αμηχανία η Ναταλία Γερμανού – “Δεν γνωρίζω τι με ρωτάτε;”

Σε άβολη θέση βρέθηκε στο Καλύτερα Δεν Γίνεται η Ναταλία Γερμανού για όσα αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου στο Πρωινό για την ολιγόμηνη σχέση που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Παιδιά δεν γνωρίζω, τι με ρωτάτε; Πάμε να αλλάξουμε θέμα. Παντρεμένη ήταν τότε με τον πατέρα μου. Τι με ρωτάτε; Εγώ δεν θυμάμαι Κιμούλη στα παιδικά μου χρόνια, το 1989. Δεν θυμάμαι ν να έχει αναφερθεί ποτέ ο Γιώργος Κιμούλης σε οικογενειακό τραπέζι. Τώρα το άκουσα κι εγώ. Ίσως να ήταν στη διακοπή της σχέσης», είπε η Ναταλία Γερμανού δίνοντας πάσα για διαφημίσεις.

Ποια να είναι άραγε η αλήθεια;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Στεφανία Γουλιώτη για Maestro: «Θα ξεκινήσουμε γυρίσματα, για τον ρόλο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με είχε στο μυαλό του»
«Όταν έγραφε τον ρόλο είχα πάει στο σπίτι του και ενώ εγώ χόρευα με είδε και τότε μου είπε "θα γράψω μια σκηνή να χορεύεις"», λέει η Στεφανία Γουλιώτη
Στεφανία Γουλιώτη
3