Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Σώτης Βολάνης: 35 χρόνια στη νύχτα δεν φτουράνε μπροστά στις 17 μέρες στο νοσοκομείο

Σώτης Βολάνης: 35 χρόνια στη νύχτα δεν φτουράνε μπροστά στις 17 μέρες στο νοσοκομείο

Για τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό μίλησε ο Σώτης Βολάνης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο 2night show το βράδυ της Τετάρτης (27.04.2022).

Ο Σώτης Βολάνης αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως όταν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική. Και οι 17 μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών ήταν πραγματικός Γολγοθάς.

«Πέρασα με την κορώνα στενοχώρια και κλάμα. 17 ημέρες μέσα στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών. Το πέρασα πολύ δύσκολα, ήταν πνευμονία κι ήμουν για εντατική. Με έπιασε μέσα στις γιορτές κι είχα πυρετό. Μου είπε η μάνα μου να κάνω τεστ και δεν είχα και γεύση. Πήγα στο νοσοκομείο κι ήταν full. Με πήγαν επάνω για θεραπείες» είπε ο Σώτης Βολάνης.

«Είδα θανάτους δίπλα μου. Κάνω την προσευχή μου και λέω Θέε μου ευχαριστώ που έφυγα και με έκανες καλά. Τα 35 χρόνια που είμαι στη νύχτα δεν φτουράνε τίποτα μπροστά στις 17 ημέρες που ήμουν στο νοσοκομείο. Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει υγεία» συμπλήρωσε ο Σώτης Βολάνης.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις