Media

Στάθης Σχίζας: Το μεγαλύτερο έπαθλο είναι η αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο

«Αυτή την αγάπη δεν την αλλάζω με τίποτα», λέει ο Στάθης Σχίζας.

Μετά το φινάλε του τελικού του Survivor, ο Στάθης Σχίζας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι πήρα το έπαθλο, τόσοι κόποι, τόση στεναχώρια, ταλαιπωρία, πείνα, κακουχία μέσα σε αυτό το έπαθλο.

Είναι συγκλονιστικό από την ημέρα που μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι, κυνηγάς αυτό και κάποια μέρα να το κρατάς στα χέρια σου», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Ο Στάθης Σχίζας είπε επίσης: «Το μόνο που θέλω να πω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε, που με έφτασε μέχρι εδώ και μου έκανε την τεράστια τιμή να μου χαρίσει αυτό το έπαθλο.

Για μένα το μεγαλύτερο έπαθλο είναι η αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο και δεν την αλλάζω με τίποτα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Κοκλώνης: Τι τρέλες ακούω, δεν χρωστάω σε κανέναν εργαζόμενο λεφτά ούτε στην Κατερίνα Καινούργιου
«Δεν έφυγε ποτέ η Κατερίνα από την Barking, η παραγωγή ήταν της Barking και είναι, απλά, αποφασίσαμε από κοινού, στην κατάσταση που ήθελα να βάλω την εταιρεία σε μια άλλη οικονομική διαχείριση και να μαζέψω τα έξοδα, να πάει το συμβόλαιό της στο κανάλι» λέει ο Νίκος Κοκλώνης
Ο Νίκος Κοκλώνης 1