Site icon NewsIT

Στις 19 Απριλίου τα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα»

24.03.2010 | 10:53
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Φερεντίνος με Βαμβακάρη και Γιαννούτσο στην παρουσίαση

 

Είναι αλήθεια πως τα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα» έχουν καθυστερήσει έναν ολόκληρο χρόνο αφού η φετινή απονομή θα είναι για τη σεζόν 2007-2008. Είναι ευκαιρία όμως, έστω και με καθυστέρηση να δούμε τους «πρωταγωνιστές» του τηλεοπτικού τοπίου να βρίσκονται έστω για μία βραδιά μαζί. Αγαπημένοι…?!?
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Δευτέρα 19 Απριλίου. Κι όπως σας είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο, παρουσιαστής της διοργάνωσης που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ θα είναι ο ΑΝΤ1-ικός Χρήστος Φερεντίνος. Μόνο που δεν θα είναι ο μόνος…!
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στο πλευρό του Φερεντίνου θα είναι ένα γνωστό τηλεοπτικό -αλλά κυρίως ραδιοφωνικό- δίδυμο: ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος.
Οι δύο δημοσιογράφοι θα αναλάβουν το ρόλο των σχολιαστών της βραδιάς, κάτι σαν τους γνωστούς… «γέρους του Muppet Show». Κι ο σχολιασμός είναι κάτι που γνωρίζουν καλά αφού το κάνουν με επιτυχία στις –για περισσότερο από δέκα χρόνια- έως τώρα συνεργασίες τους.
 
Αξίζει να σημειώσουμε δε, ότι ο Γιαννούτσος τα τελευταία χρόνια γράφει τα κείμενα των παρουσιαστών για τα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα». Μόνο που φέτος θα χρειαστεί να γράψει μαζί με τον Βαμβακάρη και τα δικά τους. Κι η αλήθεια είναι ότι θα έχουν να γράψουν… και να σχολιάσουν πολλά!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version