Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor – Πηγή Δεβετζή: Αιχμές κατά Ντάνου! “Για μένα δεν είναι fair play αυτό…” [vid]

Survivor – Πηγή Δεβετζή: Αιχμές κατά Ντάνου! “Για μένα δεν είναι fair play αυτό…”  [vid]

Η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε στο Survivor Panorama και σχολίασε τις εξελίξεις του παιχνιδιού. Η γνωστή ολυμπιονίκης υπερασπίστηκε τον Χανταμπάκη, έκλαψε με την Βαλαβάνη και έριξε τα βέλη της κατά του Ντάνου…

Καλεσμένες στην σημερινή εκπομπή Survivor Panorama με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν η Πηγή Δεβετζή και η Ειρήνη Αϊνατζόγλου. Οι δύο γυναίκες μίλησαν ανοιχτά για τους παίκτες και τις συμπεριφορές τους.

Η γνώμη της ολυμπιονίκη για τον Χανταμπάκη

Η συζήτηση ξείνησε για τον Στέλιο Χανταμπάκη με την Πηγή Δεβετζή να παίρνει το μέρος του στην κόντρα που είχε με τον Ντάνο. Είναι τόσο καλό παιδί ο Χανταμπάκης, τον συμπαθώ τόσο πολύ, αλλά δεν ξέρω τώρα… Ο Στέλιος μπήκε τελευταία στιγμή στο παιχνίδι οπότε μάλλον δεν πρόλαβε να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να μπει σε αυτό το παιχνίδι! Θεωρώ ότι έφυγε νωρίς, γιατί ήταν καλός παίκτης αγωνιστικά, γιατί το αγωνιστικό μετράει πιο πολύ! Ο Στέλιος δεν πιστεύω ότι έκανε κάτι κακό…”, είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Τα “καρφιά” της στον Ντάνο

Η νίκη του Μάριου στο χθεσινό επεισόδιο φαίνεται πως πείραξε τον Ντάνο, που πήγε κοντά του και του είπε : «Έλα Μάριε σήκω, δεν κέρδισες το παιχνίδι, έλα σήκω…»! Η δήλωση αυτή φαίνεται ότι πείραξε και την Πηγή Δεβετζή. “Είναι ένα παιχνίδι, δεν υπάρχει λόγος να πορωνόμαστε και να φανατιζόμαστε τόσο! Δεν μου άρεσε αυτό που είπε ο Ντάνος, γιατί θέλω να υπάρχει fair play, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι σέβομαι και τον αντίπαλο! Όποιος και να κερδίσει δεν παύει να είναι μέσα στο παιχνίδι φίλοι, να έχουν ζήσει 4 μήνες μαζί…Για μένα δεν είναι fair play αυτό…», δήλωσε η ίδια.

Τα δάκρυα για την Βαλαβάνη

Ασχολίαστες δεν θα μπορούσαν να αφήσουν και τις δηλώσεις της Βαλαβάνη. “Έφτασα στην πηγή αλλά δεν κατάφερα να πιω νερό,αλλά από την άλλη είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είμαι η τελευταία γυναίκα στο Survivor και πλέον είναι αντρική υπόθεση! Είμαι πολύ ικανοποιημένη και τυχερή για αυτό που έζησα και φεύγω γεμάτη! Οι μικροεντάσεις εννοείται πως δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το παιχνίδι, αλλά εγώ σαν Ευρυδίκη ότι θέμα είχα το έλυσα! Μέσα στο παιχνίδι γνώρισα πολλούς ανθρώπους και αρκετούς από αυτούς θα τους κρατήσω και έξω από το παιχνίδι, θα κάνουμε πολύ ωραία παρέα έξω!”.

Και συνέχισε: “Αυτό που θα μου λείψει από το survivor είναι η ρουτίνα που ακολουθούσαμε, οι αγώνες και ορισμένα παιδιά με τα οποία περάσαμε πολύ ωραίες στιγμές και με παιδιά που είχαμε παρεξηγηθεί όπως ήταν ο Χρανιώτης και ο Ντάνος με τους οποίους και με τα έπαθλα που κερδίζαμε ήρθαμε πιο κοντά! Τα περισσότερα παιδιά που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι τους αξίζει να είναι εκεί! Θεωρώ ότι ο Ντάνος είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης που κατάφερε να νικήσει τους πάντες και το είχε δείξει από την αρχή ότι ήταν δυνατός παίκτης και η κόκκινη ομάδα ήταν τυχερή που τον είχε! Είναι ο πρώτος που μπορώ να βάλω στον τελικό και ο άλλος είναι ο Κωνσταντίνος”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη.

Οι δηλώσεις αυτές συγκίνησαν την Πηγή Δεβετζή. Δεν άντεξε και δάκρυσε στο άκουσμα του απολογισμού της αθλητικογράφου. «Με συγκίνησε η Ευρυδίκη γιατί είπε ότι εκτιμάμε τα πιο απλά πράγματα, όταν βρισκόμαστε σε κάποιες καταστάσεις. Μου θύμισε εμένα όταν έφευγα από την Ελλάδα και έλειπα πάρα πολλούς μήνες μακριά από την οικογένειά μου. Θυμήθηκα τα δικά μου χρόνια…», είπε με δάκρυα στα μάτια η Πηγή Δεβετζή.

Το μεγάλο φινάλε

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι η εκπομπή Survivor Πανόραμα “ρίχνει αυλαία” την άλλη Πέμπτη. «Σήμερα είναι Πέμπτη, σε μία εβδομάδα από τώρα θα έχουμε την τελευταία μας εκπομπή στην οποία θα υποδεχτούμε τους δύο που θα έχουν φτάσει στον τελικό, τον νικητή δηλαδή και τον δεύτερο», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η αποχώρηση λίγο πριν τον τελικό θα συνταράξει τους πάντες

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα κερδίσει μια θέση στην “αγία” τριάδα

Survivor: “Εμφύλιος” πόλεμος για την ασυλία! Ο Μάριος έβαλε τα κλάματα! [vids]

Survivor spoiler: Ανατροπή στον τελικό! Ποιος φεύγει!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε