Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Survivor: Θεριά ανήμερα στο αγώνισμα! Θέλουν να εξαφανίσουν τους μαχητές! [vid]

Survivor: Θεριά ανήμερα στο αγώνισμα! Θέλουν να εξαφανίσουν τους μαχητές! [vid]

Το γεγονός πως οι μαχητές έκλεψαν τη νίκη μέσα από τα χέρια των διασήμων, κάνοντας ένσταση στη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου, έχει προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις των παικτών των δύο ομάδων του Survivor.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λέει ανοιχτά πως οι σχέσεις των δύο ομάδων δεν έχουν βελτιωθεί μετά το πέναλτι που χρεώθηκε ο Ντάνος στο τελευταίο αγώνισμα και οι διάσημοι στον επαναληπτικό αγώνα έχασαν τη νίκη στο Survivor. Ο Ντάνος μάλιστα υποστήριξε μιλώντας στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη πως δεν έπαιξε στον επαναληπτικό για να κερδίσει όταν οι δύο παίκτες λογομάχησαν για την απόφαση των μαχητών να κάνουν ένσταση για τη νίκη της ομάδας των διασήμων.

Αυτή η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων έχει πεισμώσει τους παίκτες των διασήμων που θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν την “εκδίκησή” τους. Από τα πλάνα στο τρέιλερ του Survivor φαίνεται ότι είναι απίστευτα παθιασμένοι στο ιδιαίτερο συνεργατικό αγώνισμα. Οι διάσημοι και σίγουρα ο Ντάνος έχουν σκυλιάσει μετά τη νίκη που τους πήραν μέσα από τα χέρια και θα θελήσουν να εξαφανίσουν τους μαχητές από τον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ SURVIVOR

Οι παίκτες του Survivor είχαν την ευκαιρία να κοιμηθούν συντροφιά με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, στην παραλία του εξωτικού Άγιου Δομίνικου, πάνω στην αμμουδιά. Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε διάσημους και μαχητές μετά τη λήξη του αγώνα, αφού όταν επέστρεψαν στις καλύβες τους είδαν ξαφνικά μπροστά τους τον Σάκη Ρουβά.

Μαζί του μαγείρεψαν, έφαγαν, συζήτησαν, τραγούδησαν, πέρασαν αξέχαστες στιγμές και κοιμήθηκαν κάτω από τα αστέρια. Ο Σάκης Ρουβάς στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 ημερών Survivor μαζί με όλους τους παίκτες έγιναν μια ομάδα και έστειλαν ένα ουσιαστικό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Η παραγωγή μάλιστα προσέφερε τρεις τόνους ρύζι στο “Όλοι μαζί μπορούμε” για να διατεθούν σε 100 οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Παρ’ όλο το ευχάριστο κλίμα που επικρατούσε χθες στην παραλία, υπήρχε διάχυτη στην ατμόσφαιρα μια ένταση, εξαιτίας του πέναλτι που ζήτησαν οι μαχητές να δοθεί στον Γιώργο Αγγελόπουλο στην τελευταία κούρσα του αγωνίσματος. Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor κατάφερε να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.533.638 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 65,4%, ενώ έφτασε μέχρι και 76,6% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 52,9%.

Το φανατικό απόλαυσε έναν επεισοδιακό αγώνα αφού εξελίχθηκε σε ντέρμπι με τις δύο ομάδες να φτάνουν στο 9-9. Όταν η τελευταία κούρσα έληξε υπέρ των διασήμων, οι μαχητές ζήτησαν πέναλτι από τον Γιώργο Αγγελόπουλο αφού σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού δεν πάτησε ένα συγκεκριμένο σκαλοπάτι, όπως κανονικά θα έπρεπε. Έτσι στην επανάληψη του τελευταίου γύρου οι μαχητές κατάφεραν να λήξουν το παιχνίδι με σκορ 10-9 κι από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν οι λογομαχίες μεταξύ των παικτών. Το έπαθλο που κέρδισαν οι μαχητές ήταν μια ξένοιαστη ολόκληρη ημέρα στην πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, την οποία βλέπουμε ν’ απολαμβάνουν στο σημερινό επεισόδιο. Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως στις όμορφες στιγμές τους έχουν τη συντροφιά του μοναδικού Σάκη Ρουβά.

Οι τεταμένες σχέσεις εξακολουθούν να επικρατούν και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor με τους διάσημους να έχουν πεισμώσει και να θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο σημερινό αγώνισμα, αφού το έπαθλο είναι η επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους. Αργότερα, όλοι οι παίκτες θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι ερωτήσεων. Ο αγώνας επάθλου, οι εντάσεις, το πείσμα, η ανταγωνιστικότητα, οι ανατροπές και η δράση αναμένεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Ο Αγγελόπουλος έκλεψε 2 φορές! Δεν το πρόσεξε κανείς! [vid]

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

Survivor: Νέα ένταση για Μαχητές και Διάσημους – Όλοι εναντίον όλων

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε