Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Ο Αγγελόπουλος έκλεψε 2 φορές! Δεν το πρόσεξε κανείς! [vid]

Survivor: Ο Αγγελόπουλος έκλεψε 2 φορές! Δεν το πρόσεξε κανείς! [vid]

Φαίνεται πως η ομάδα των μαχητών τα είχε μαζεμένα στον Γιώργο Αγγελόπουλο στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου στο Survivor και για αυτό τελικά έκανε ένσταση στον νοκ άουτ τελικό, κλέβοντας τελικά τη νίκη μέσα από τα χέρια των διασήμων.

Μπορεί ο χαμός ανάμεσα να ξέσπασε μετά το τελικό νοκ άουτ αγώνισμα στο Survivor που κέρδισαν οι διάσημοι και τελικά έγινε επαναληπτικός με τη νίκη να πηγαίνει στους μαχητές, αλλά φαίνεται πως οι παίκτες των μαχητών είχαν προηγούμενα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο πριν καν συμβεί η παράβαση των κανόνων στον αγώνα του Survivor μετά το 9 – 9.

Οι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε διαμαρτυρηθεί στον πάγκο και νωρίτερα στον αγώνα του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Ενώ οι δύο παίκτες τραβούσαν τη σχεδία προς το μέρος τους είδε τον Ντάνο να “κλέβει” και να τη σπρώχνει πριν ανέβει πάνω και αρχίσει να τραβάει τα σκοινιά για να μετακινηθεί.

Η σταγόνα που ξεχείλισε όμως το ποτήρι ήταν στον αγώνα μετά το 9 – 9 που θα έκρινε και την τελική νίκη και θα χάρισε στους διάσημους ή τους μαχητές το έπαθλο φαγητού. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν πάτησε στο σκαλάκι βάσει των κανόνων, κάτι που πρόσεξε από εκείνη τη στιγμή ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τον Ντάνο να κερδίζει στον τελικό στόχο τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και να πανηγυρίζει έξαλλα με τους συμπαίκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ SURVIVOR

Τότε όμως ήταν που ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε ένσταση και η παραγωγή εξέτασε πάλι τον αγώνα, δικαιώνοντας τον μαχητή και ορίζοντας επαναληπτικό αγώνα στο Survivor. Στην επανάληψη ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κέρδισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και οι δύο ομάδες ήρθαν σε μια ακόμα πρωτοφανή σύγκρουση όταν ρωτήθηκαν από τον Σάκη Τανιμανίδη για την απόφαση των μαχητών να ζητήσουν επανάληψη καθώς το αποτέλεσμα δεν είχε κριθεί από εκείνη τη λεπτομέρεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor τρέιλερ: Νεύρα στην τσίτα! Δεν ηρεμούν ούτε με Ρουβά! [vid]

Survivor: Νέα ένταση για Μαχητές και Διάσημους – Όλοι εναντίον όλων

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε