Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Το…προφητικό μήνυμα της Λάουρας Νάργες για το παιχνίδι

Survivor: Το…προφητικό μήνυμα της Λάουρας Νάργες για το παιχνίδι

Σαν να το ήξερε! Δείτε τι είχε προβλέψει η Λάουρα σχετικά με το Survivor, με ένα μήνυμα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η Λάουρα είναι από τις παίκτριες του Survivor που έχουν υποστεί απίστευτο τρολάρισμα στο Twitter. Μέχρι τώρα, η αλήθεια είναι ότι η Λάουρα Νάργες είναι αρκετά αργή σε σχέση με τις αντιπάλους της με αποτέλεσμα μια μεγάλη μερίδα του κοινού να ενοχλείται από την απόδοση της.

Παρόλ’ αυτά αξίζει να σημείωσουμε ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους συμπαίκτες της και ότι μπορεί να φτάνει αργά στον τερματισμό του κάθε αγωνίσματος, όμως χάρη στην ευστοχία της, κερδίζει στα αγωνίσματα.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μια φράση του Κομφούκιου την χαρακτηρίζει τέλεια! Και αυτή ακριβώς είχε ανεβάσει η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, πριν 2 ολόκληρα χρόνια στο Twitter.

“Δεν έχει σημασία το πόσο αργά πηγαίνεις σημασία έχει να μην σταματάς, Κομφούκιος #tbt #paxos #greece #nature”, γράφει στην περιγραφή της φωτογραφίας της.

Φυσικά τότε, δεν είχε ιδέα ότι θα λάβει μέρος στο Survivor όμως φαίνεται ότι ξέρει πολύ καλά ότι αυτό που έχει σημασία είναι να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και να αγωνίζεσαι ως το τέλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε