Media

Συνταγή: Κεφτεδάκια της γιαγιάς με φωλιά πατάτας

Ο Λάμπρος Βακιάρος παρουσίασε μία εύκολη συνταγή για κεφτεδάκια της γιαγιάς με φωλιά πατάτας. Δείτε τα υλικά και βήμα – βήμα τη διαδικασία.

Τα κεφτεδάκια είναι… must για τους περισσότερους, και έτσι ο Λάμπρος Βακιάρος σκέφτηκε να τα κάνει ακόμη πιο νόστιμα.

Ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος έφτιαξε λοιπόν κεφτεδάκια της γιαγιάς σε τραγανή φωλιά πατάτας και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Υλικά

  • Για τα κεφτεδάκια
  • 800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (με 20-25% λίπος)
  • 60 γρ. ελαιόλαδο
  • 360 γρ. κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
  • 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
  • 200 γρ. ψίχα ψωμί χωρίς κόρα
  • 2 μεσαία αυγά
  • 8 γρ. δυόσμο (ψιλοκομμένο)
  • 30 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
  • Aλάτι – πιπέρι

Για τη φωλιά πατάτας

  • 1.5 κλ. πατάτες για τηγάνισμα (όσο πιο μακριές γίνεται)
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • 15 γρ. κορν φλάουρ

Για τη σάλτσα φέτας

  • 400 γρ. γάλα
  • 200 γρ. φέτα
  • 4 – 5 φύλλα δυόσμου
  • Αλάτι – πιπέρι

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Eurovision 2026: Δύο ημιτελικοί πριν τον εθνικό τελικό – Οι ριζικές αλλαγές που ανακοίνωσε η ΕΡΤ
Για την ανάδειξη του εκπροσώπου και του τραγουδιού που θα ταξιδέψουν στην Αυστρία τον Μάιο του 2026, για τον τελικό της Eurovision, θα διαγωνιστούν συνολικά έως και 28 τραγούδια σε δύο ημιτελικούς
Eurovision