Media

Τάσος Ξιαρχό: «Το τραγούδι που έχω στείλει για την Eurovision είναι ένα άλλο Fuego»

«Δεν ξέρω τι άλλαξε και δεν μου έχει εμπιστοσύνη η Κόνι Μεταξά, ίσως καλύτερα» δηλώνει ο Τάσος Ξιαρχό.

Για την απόφαση να στείλει την δική του πρόταση στην Eurovision αλλά και την εικόνα της τηλεόρασης και τη σημερινή του σχέση με την Κόνι Μεταξά μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Ξιαρχό την Τετάρτη (20.11.2024) στην εκπομπή Breakfast@star και τον Πάνο Παπαδόπουλο.

«Το τραγούδι που έχω στείλει για την Eurovision είναι ένα άλλο… Fuego. Το τραγούδι έχει πολύ χορό, δεν ξέρω πώς θα τραγουδήσω. Η Evangelia είναι η πιο δυνατή αντίπαλος, οι υπόλοιποι δεν έχουν τεράστια καριέρα. Ο Κώστας Καραφώτης και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είναι μεγάλοι άνθρωποι, δεν θα κάνουν αυτό που θα κάνω εγώ. Δεν ταιριάζουν, έχω περιέργεια να δω τι έχουν σκεφτεί» επισήμανε, αρχικά, ο γνωστός χορογράφος.

«Με την Κόνι αποφασίσαμε ότι δεν είναι το ιδανικό τραγούδι και το αφήσαμε στην άκρη. Δεν ξέρω τι άλλαξε και δεν μου έχει εμπιστοσύνη, ίσως καλύτερα. Πιστεύω ότι δεν ήταν η στιγμή μας να γίνει» τόνισε, επίσης, ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα του STAR.

«Στην τηλεόραση συνέχεια σε αποδοκιμάζουν, όταν θέλεις να κάνεις κάτι καινούργιο. Στους ανθρώπους της τηλεόρασης τούς αρέσει να σε ακυρώνουν. Θα πρότεινα σε εσάς τους δημοσιογράφους να μην ψάχνεται την ίντριγκα και να βοηθήσετε να βγει κάτι καλό με τη Eurovision», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision