Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τελικά η Ζέτα δεν θα… αγαπήσει την Ελλάδα!

Τελικά η Ζέτα δεν θα… αγαπήσει την Ελλάδα!

«Αχ, Ελλάδα σ’ αγαπώ…» λέει το τραγούδι και στο MEGA ετοιμάζονται να πουν «Ελλάδα σ’ αγαπώ», όπως θα λέγεται το καινούργιο show που ετοιμάζουν.

Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit το «I love my country», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος του, πρόκειται να βγει στον αέρα πριν από το Πάσχα και ήδη η εταιρεία παραγωγής έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του. Μετά λοιπόν το… πάγωμα στο «Rising stars» που αποφάσισαν ότι δεν θα βγάλουν φέτος στον αέρα μίλησαν με τη Ζέτα Μακρυπούλια και όλα έδειχναν ότι τελικά θα υπάρξει συνεργασία στο καινούργιο show.

Ο χρόνος όμως που απαιτείται για τα γυρίσματα σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού κάνει τελικά αδύνατη τη συνεργασία. Βέβαια μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να μην… αγαπήσει την Ελλάδα παρουσιάζοντας το «Ελλάδα σ’ αγαπώ» αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η προετοιμασία του προχωρά κανονικά αποδεικνύοντας ότι στο MEGA είναι αποφασισμένοι να το βγάλουν φέτος στον αέρα.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων έχουν βάλει… στο μάτι τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την οποία άλλωστε συνεργάστηκαν με επιτυχία στο «Music School».

Βέβαια αυτές τις μέρες η ηθοποιός ετοιμάζεται να παρουσιάσει με τη Μαίρη Συνατσάκη τον ελληνικό τελικό για τη Eurovision, αλλά μάλλον θα βρεθεί ο κατάλληλος χρόνος για να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τα στελέχη του MEGA ώστε να αποφασίσουν αν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους μέσα από το καινούργιο show.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε