Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Το «Greek Idol» πάει… αεροδρόμιο!

Το «Greek Idol» πάει… αεροδρόμιο!

Τι κάνει το talent show του ALPHA στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Έντονη κινητικότητα… καμερών παρατηρείται από το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο λόγος της καμερο-συρροής δεν ήταν ότι έφτασε κάποιος celebrity από το εξωτερικό αλλά οι υποψήφιοι παίκτες του «Greek Idol» από την Κύπρο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit οι υποψήφιοι για το talent show του ALPHA που προέρχονται από το νησί της Αφροδίτης ήρθαν νωρίς το πρωί για να συναντήσουν τα μέλη της κριτικής επιτροπής, δηλαδή τους Κώστα Καπετανίδη, Δημήτρη Κοντόπουλο και Μάρω Θεοδωράκη.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει και σε παλαιότερο άρθρο του Newsit, ο Νίκος Καρβέλας μπορεί να αποχώρησε από την κριτική επιτροπή αλλά οι… απαιτήσεις του συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους υπεύθυνους του καναλιού της Κάντζας. Κι αυτό γιατί επί «εποχής Καρβέλα» είχε κανονιστεί όσοι κύπριοι περάσουν από τα castings στις auditions του «Greek Idol» να πρέπει να έρθουν αυτοί στην Αθήνα για να τον συναντήσουν, αφού ο συνθέτης δεν ταξιδεύει ποτέ με αεροπλάνο.

Μπορεί λοιπόν ο Καρβέλας να αποχώρησε αλλά κανένας από τους… οικονομολόγους υπεύθυνους της παραγωγής δεν σκέφτηκε να αλλάξει το location του γυρίσματος και αυτό να πραγματοποιηθεί στην Κύπρο αντί για την Αθήνα. Φαίνεται ότι εκεί στον ALPHA είναι ακριβοί με το talent show και φτηνοί με τα real life προγράμματά τους!

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες περισσότεροι από 50 κύπριοι διαγωνιζόμενοι ταξίδεψαν και μάλιστα αυτές τις ώρες διαγωνίζονται μπροστά στην κριτική επιτροπή, διεκδικώντας μία θέση στο «Greek Idol».

Και πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι διαγωνιζόμενοι που θα καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο από τις auditions για τα live του «Greek Idol» θα είναι 15 άτομα συνολικά.

Να δούμε λοιπόν πόσοι από τους 50 που διαγωνίζονται σήμερα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα καταφέρουν να επιστρέψουν στην Κύπρο με το πολυπόθητο εισιτήριο στα χέρια τους! Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι στα περισσότερα έως τώρα talent show που έχουν γίνει στη χώρα μας, οι κύπριοι έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις φωνές τους, ενώ μάλιστα και στα δύο «X Factor» οι μεγάλοι νικητές ήταν από το νησί της Αφροδίτης!

 

       
       
   

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε