Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Το συγκινητικό μήνυμα της Βαλαβάνη! Τι έγραψε για το Survivor

Το συγκινητικό μήνυμα της Βαλαβάνη! Τι έγραψε για το Survivor

Η συγκινητική ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι του Survivor. “Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε, τώρα όμως…”

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η τελευταία γυναίκα παίκτρια που “έκλεισε” την πόρτα του Survivor. Τώρα είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Ελλάδα και να “ανοίξει” άλλες…

Η συγκίνηση της ήταν πολύ μεγάλη όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομά της για αποχώρηση. Η ίδια στις δηλώσεις της μετά στις κάμερες του Survivor, δήλωσε: Έφτασα στην πηγή αλλά δεν κατάφερα να πιω νερό,αλλά από την άλλη είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είμαι η τελευταία γυναίκα στο Survivor και πλέον είναι αντρική υπόθεση! Είμαι πολύ ικανοποιημένη και τυχερή για αυτό που έζησα και φεύγω γεμάτη! Οι μικροεντάσεις εννοείται πως δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το παιχνίδι, αλλά εγώ σαν Ευρυδίκη ότι θέμα είχα το έλυσα! Μέσα στο παιχνίδι γνώρισα πολλούς ανθρώπους και αρκετούς από αυτούς θα τους κρατήσω και έξω από το παιχνίδι, θα κάνουμε πολύ ωραία παρέα έξω!”.

Και συνέχισε: “Αυτό που θα μου λείψει από το survivor είναι η ρουτίνα που ακολουθούσαμε, οι αγώνες και ορισμένα παιδιά με τα οποία περάσαμε πολύ ωραίες στιγμές και με παιδιά που είχαμε παρεξηγηθεί όπως ήταν ο Χρανιώτης και ο Ντάνος με τους οποίους και με τα έπαθλα που κερδίζαμε ήρθαμε πιο κοντά! Τα περισσότερα παιδιά που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι τους αξίζει να είναι εκεί! Θεωρώ ότι ο Ντάνος είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης που κατάφερε να νικήσει τους πάντες και το είχε δείξει από την αρχή ότι ήταν δυνατός παίκτης και η κόκκινη ομάδα ήταν τυχερή που τον είχε! Είναι ο πρώτος που μπορώ να βάλω στον τελικό και ο άλλος είναι ο Κωνσταντίνος”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Τώρα, η αθλητικογράφος απολαμβάνει τις εξωτικές ομορφιές στον Άγιο Δομίνικο και περιμένει πώς και πώς να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα και να δει μετά από πέντε μήνες, τα αγαπημένα της πρόσωπα από κοντά. Η πρώην παίκτρια του Survivor ανέβασε μάλιστα μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε πολύ τρυφερά λόγια για την εμπειρία που έζησε.

Η ίδια γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας: “Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε μετά από 5 ολόκληρους μήνες.. Ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εικόνες και μαγευτικά τοπία. Ένα ταξίδι με ξεχωριστούς ανθρώπους και πολύτιμους φίλους που θα κρατήσω στην ζωή μου! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην αγαπημένη μου οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους που με έχουν στηρίξει όσο κανένας άλλος! Ανυπομονώ να έρθω να σας κάνω μία τεράστια αγκαλιά”.

Δείτε την ανάρτησή της:

 

Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε μετά από 5 ολόκληρους μήνες.. Ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εικόνες και μαγευτικά τοπία. Ένα ταξίδι με ξεχωριστούς ανθρώπους και πολύτιμους φίλους που θα κρατήσω στην ζωή μου! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην αγαπημένη μου οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους που με έχουν στηρίξει όσο κανένας άλλος! Ανυπομονώ να έρθω να σας κάνω μία τεράστια αγκαλιά!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani) στις

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η αποχώρηση λίγο πριν τον τελικό θα συνταράξει τους πάντες

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα κερδίσει μια θέση στην “αγία” τριάδα

Survivor: “Εμφύλιος” πόλεμος για την ασυλία! Ο Μάριος έβαλε τα κλάματα! [vids]

Survivor spoiler: Ανατροπή στον τελικό! Ποιος φεύγει!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε