Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το τηλεμενού του ρεβεγιόν

Το τηλεμενού του ρεβεγιόν

Παραμονή πρωτοχρονιάς σήμερα και σε λίγες ώρες αποχαιρετάμε το, ελπίζοντας ότι το 2015 θα είναι μία καλύτερη χρονιά. Με ποιον τρόπο, ή μάλλον με τι πρόγραμμα θα αποχαιρετήσουν τα τηλεοπτικά κανάλια τη χρονιά που φεύγει και θα καλωσορίσουν αυτή που έρχεται; Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να δείτε τι έχουν προγραμματίσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας και να επιλέξετε με ποιο θα κάνετε ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς. Με αλφαβητική σειρά των τηλεοπτικών σταθμών, το τηλεμενού είναι:

Στον ALPHA, στις 22:30, ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μας προσκαλεί σε μια βραδιά, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Τραγούδια και ευχές μοιράζονται μαζί μας ο Κώστας Μακεδόνας, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Αντώνης Αντωνίου, η Μπέσυ Μάλφα, η Τζέσυ Παπουτσή, η Μπέτυ Μαγγίρα, ο Γιώργος Λιανός, η Αλέκα Καμηλά, η Κατερίνα Καινούργιου, η Μαρία Παπαπέτρος, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Ευθύμης  Ζησάκης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Κώστας Αποστολακης, ο Σπύρος Πούλης, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Μάνος Πυροβολάκης, ο Γιώργος Παράσχος, ο Σπύρος Σπαντίδας, η Παρθένα Χοροζίδου, η Σοφία Μανωλάκου, η Εύη Σέμπρου, η Μαρία Εγγλέζου και η Μαίρη Δούτση.

Ο ΑΝΤ1 κάνει ποδαρικό με «Τα Καρντάσιανς» και στις 23:15 οι Γρηγόρης Αρναούτογλου, Δημήτρης Σταρόβας και Μαρία Μπεκατώρου αποχαιρετούν το 2014 με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι. Υποδέχονται μαζί με την Πέγκυ Ζήνα και την παρέα της καθημερινής σειράς «Οι Συμμαθητές», τη νέα χρονιά. Ακόμη, τραγουδούν οι Μιχάλης Μαρίνος, Φαίδων Φαρίντ αλλά και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Στο EPSILON αποχαιρετούν το 2014 με επανάληψη της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη που είχε μεταδοθεί στις 28 Δεκεμβρίου με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τα Παιδικά Χωριά SOS. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι τηλεθεατές έκαναν 8.114 κλήσεις στις ειδικές τηλεφωνικές γραμμές, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το ποσό των 21.000 ευρώ για τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS και για το λόγο αυτό αποφάσισαν να προβάλλουν ξανά, απόψε στις 23:00, το εορταστικό πρόγραμμα με τους Κώστα Μαρτάκη, Χριστίνα Σάλτη,  Θωμαή Απέργη, Josephine, Marios Brasil και special guest το συγκρότημα Boys and Noise και μέσω της ειδικής τηλεφωνικής γραμμής που θα παραμείνει ανοιχτή σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής όσοι τηλεθεατές θέλουν να στέλνουν μηνύματα για να στηρίξουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Το MEGA, στις 23:00, θα προβάλλει το πρόγραμμα από το «ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ», όπου οι Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης και Πάνος Μουζουράκης, υπόσχονται κωμωδία, πάθος, μουσική και λίγο… γυμνό. ‘Ένα θέατρο τραγουδιών με σκηνές καραόκε, εικόνες μπουάτ, γερές δόσεις μπουρλέσκ και πολιτικού καμπαρέ, άφθονα τραγούδια και πολλή παρωδία.

Η ΝΕΡΙΤ, στις 22:30, θα προβάλλει την εκπομπή «Το αλάτι της γης» με τον Λάμπρο Λιάβα να προσκαλεί στο σπίτι του για ένα «μουσικό ποδαρικό» μια παρέα καλών φίλων που δεν είναι «επώνυμοι», αν και όλοι διαθέτουν …ονοματεπώνυμο!! Κάθε τόσο χτυπάει το κουδούνι και νέοι φίλοι περνάνε για ένα ποτήρι κρασί, μια ευχή κι ένα τραγούδι. Ανάμεσά τους ο Άγγελος Παπαδημητρίου, οι ηθοποιοί Στέλλα Γκίκα και Ελένη Καρακάση, ο μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης με μουσικούς και τραγουδιστές της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας, ο Σπύρος Γκούμας με την κομπανία του, οι τραγουδιστές Εύα Ξένου και Γιάννης Διονυσίου, οι Ρεμπετιέν, οι Alan Dalon, ο Νίκος Οικονομίδης με το βιολί του και την Κυριακή Σπανού, η κομπανία με τα χάλκινα πνευστά του Δημήτρη Κώτσικα, καθώς και χορευτές από τις «Ροές» της Σοφίας Σπυράτου. Ο «Βλάσσης» έχει αναλάβει να γεμίσει το γιορταστικό τραπέζι με σπιτικά φαγητά και γλυκά, ενώ στην αλλαγή του χρόνου εισβάλει στο σπίτι μια ολόκληρη …μπάντα, η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού με τον μαέστρο Γιώργο Τσιλιμπάρη, δίνοντας τον γιορταστικό τόνο για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με ελπίδα και αισιοδοξία! Ωστόσο, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, γύρω στις 23:56, η κρατική τηλεόραση θα συνδεθεί με τον Δήμο Αθηναίων για να μεταδώσει ζωντανά την αλλαγή του χρόνου.

Ο ΣΚΑΪ σκοπεύει να μας μεταφέρει στο Λας Βέγκας, Όχι όμως, με κάποιο… φαντασμαγορικό σόου, αλλά με ένα ακόμα επεισόδιο της σειράς «CSI Las Vegas» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 23:30. Ωστόσο, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου που θα προβάλλει επεισόδιο από τον 11ο κύκλο της αμερικάνικης σειράς το κανάλι του Φαλήρου, στις 22:00, θα προβάλλει ένα εορταστικό επεισόδιο του «Hot Seat» με τον Γιάννη Ζουγανέλη να υποδέχεται τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Τοκ-Τοκ». Οι Κώστας Σπυρόπουλος, Κατερίνα Τσάβαλου, Σοφιάννα Γρηγοριάδη, Ορφέας Παπαδόπουλος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χριστίνα Θεοδωροπούλου δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και δωρίζουν το ποσό που κερδίζουν στο «Όλοι μαζί μπορούμε» για τις ανάγκες των «Χωριών SOS». Μαζί τους για να δώσουν τη μουσική νότα της βραδιάς οι «Αλχημιστές».

Με την αισθηματική κομεντί «Το χρονικό μιας χυλόπιτας»  θα υποδεχτούν στο STAR την αλλαγή του χρόνου. Στην αμερικάνικη ταινία που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 23:30 πρωταγωνιστούν οι Ράιαν Ρέινολντς, Έιμι Σμαρτ, Άννα Φάρις, και Κρις Κλάιν και η ιστορία της ασχολείται με τον Κρις Μπράντερ που έχει πια τα πάντα: χρήματα, ωραία εμφάνιση και είναι στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας. Όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Στο Λύκειο, ο Κρις ήταν ένα ντροπαλό, παχουλό αγόρι, που διατηρούσε φιλία με το ωραιότερο κορίτσι του σχολείου, τη Τζέιμι. Όμως ο Κρις έκρυβε ένα μυστικό: ήταν ερωτευμένος μαζί της. Τη βραδιά της αποφοίτησής τους, είχε βρει το κουράγιο να της εκφράσει τον έρωτά του. Έκπληκτη, η Τζέιμι του είχε πει πως τον αγαπούσε επίσης… αλλά σαν αδελφό της!  Δέκα χρόνια αργότερα, ο Κρις, που ζει πλουσιοπάροχα στο Λος Άντζελες έχει αναλάβει ένα αρκετά δύσκολο έργο: να μετατρέψει την ντίβα – και πρώην κοπέλα του – Σαμάνθα Τζέιμς σε διάσημη ποπ-σταρ. Και ο εφιάλτης του ξεκινά! Μια βλάβη στο αεροπλάνο, αναγκάζει τον Κρις και τη Σαμάνθα να κάνουν στάση στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου ο Κρις επισκέπτεται τη μητέρα και τον αδερφό του. Η απρόσμενη συνάντησή του όμως με την Τζέιμι σε ένα μπαρ, αναβάλλει το ταξίδι του. Γιατί ο Κρις θα κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει…!

Αυτό λοιπόν είναι το τηλεμενού του ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς. Ό,τι επιλέξετε να δείτε να περάσετε καλά και καλή μας χρονιά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε