Media

Βίκυ Σταυροπούλου για Δανάη Μπάρκα: «Αισθάνομαι υπερήφανη γι’ αυτό το πλάσμα»

Η ηθοποιός μίλησε με λόγια αγάπης για την κόρη της

Αυλαία έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (09.05.2025) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε για πάντα το κοινό του MEGA, ενώ νωρίτερα η Δανάη Μπάρκα είχε ως καλεσμένη στο πλατό της τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Κατά τη διάρκεια της έναρξης της εκπομπής η Δανάη Μπάρκα έκανε για πρώτη φορά αναφορά στο πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη», ενώ η Βίκυ Σταροπούλου δήλωσε ότι αισθάνεται υπερήφανη για την κόρη της, το πρόγραμμα που παρουσίασε στο MEGA, αλλά και τους συνεργάτες της. 

«Είναι Παρασκευή, ο μήνας έχει 9 και είμαστε εδώ να ολοκληρώσουμε αυτή την εβδομάδα και το καθημερινό μας ταξίδι στο MEGA για το “Πάμε Δανάη”», ανακοίνωσε στην αρχή της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα. 

«Εγώ γενικά στη ζωή πάντα κρατάω τα ωραία και προσπαθώ να αφήνω πίσω τα άσχημα. Νιώθω υπερήφανη για την εκπομπή σας, γιατί κρατήσατε μια στάση γεμάτη φως, αξιοπρέπεια, πολιτισμό, που αυτό εμένα με συγκινεί και με κάνει να σας θεωρώ αξιοθαύμαστους από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ναι, ξέρω ότι θα φανεί ότι επειδή είμαι η μαμά σου τα λέω αυτά, αλλά τι να κάνω; Καταρχήν, κάθε μητέρα θα τα έλεγε, αλλά νομίζω ότι δεν τα λέω μόνο για σένα, το λέω για όλο αυτό το αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ γιατί εγώ αισθάνομαι υπερήφανη γι’ αυτό το πλάσμα, για όλους σας», δήλωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Η ζωή είναι ωραία, τα καλά είναι μπροστά μας και όπως έλεγε και η Δημουλά, κανένα τέλος δεν έρχεται με άδεια χέρια», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα