«Δεν έχουμε συζητήσει με τον ΣΚΑΪ κάτι συγκεκριμένο ακόμα για την επόμενη σεζόν» δηλώνει ο Χρήστος Φερεντίνος
«Βεβαίως και μπορεί κάποιος από άλλο χώρο να παρουσιάσει εκπομπή ή τηλεπαιχνίδι. Δεν υπάρχει σχολή ιδιαίτερη», τόνισε ο Χρήστος Φερεντίνος.
Για τα σχέδια που έχει τόσο ο ίδιος όσο και ο ΣΚΑΪ για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν όσο και για ηθοποιούς που εισέρχονται στον χώρο της παρουσίασης μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, ο Χρήστος Φερεντίνος στις τηλεοπτικές κάμερες και στους δημοσιογράφους που τον συνάντησαν απρόσμενα.
«Δεν έχουμε συζητήσει με τον ΣΚΑΪ κάτι συγκεκριμένο ακόμα. Θα ήθελα να βγω ξανά έξω στον δρόμο, γιατί όχι; Να και τώρα έξω είμαι! Το έξω είναι το στοιχείο μου! Το έξω έχει αυθορμητισμό, έχει φοβερή ενέργεια και μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν αποκλείεται» τόνισε αρχικά ο δημοφιλής παρουσιαστής.
«Τα τηλεπαιχνίδια μού αρέσουν πάρα πολύ και είναι σε πρώτη προτεραιότητα πάντα για μένα. Από τα πιο αγαπημένα μου είναι γνωστό πως είναι το Deal, δεν το συζητάμε.
Επίσης, ο “Εκατομμυριούχος” είναι ένα παιχνίδι που μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι και άλλα παιχνίδια που ενδεχομένως να γίνουν κάποια στιγμή», είπε.
«Βεβαίως και μπορεί κάποιος από άλλο χώρο να παρουσιάσει εκπομπή ή τηλεπαιχνίδι. Δεν υπάρχει σχολή ιδιαίτερη. Όλα κρίνονται από τους θεατές, οι οποίοι κρίνουν με τον δικό του τρόπο ποιος θα συνεχίσει ή όχι» εξήγησε, παράλληλα, ο Χρήστος Φερεντίνος.