Δευτέρα, 22 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όλοι μιλάμε για τον Γιώργο Καράβα, μπράβο Γιώργο, μόνο συγχαρητήρια

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όλοι μιλάμε για τον Γιώργο Καράβα, μπράβο Γιώργο, μόνο συγχαρητήρια

“Δεν μπορούμε να κόψουμε την άποψη κανενός” εξηγεί η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Με αφορμή την πρεμιέρα του First Dates βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού, στο πλατό του “Καλύτερα δε γίνεται” της Κυριακής, όπου και τοποθετήθηκε για την πολυσυζητημένη πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Καράβας και προκάλεσε αντιδράσεις.

“Πραγματικά, ότι έγινε όλη αυτή η συζήτηση για τον Γιώργο Καράβα και κανείς δεν ασχολήθηκε με το ότι έμεινε με το σώβρακο.

Πραγματικά, έχεις τον Γιώργο Καράβα ημίγυμνο και κάθεσαι και ασχολείσαι με το ότι είπε πως θέλει να γίνει παρουσιαστής; Είδες τον κούρο; Είναι σαν να πηγαίνεις στο μουσείο, να βλέπεις το άγαλμα και να κάθεσαι να σκέφτεσαι ότι έχει παρανυχίδα. Έχω τρελαθεί” είπε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

“Κι εγώ παρουσιάστρια και δεν έχω τελειώσει δημοσιογραφία. Πρέπει να ευχαριστείς τον Θεό για να ευχαριστήσεις μετά…

Είμαστε στην τηλεόραση, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αφορά πολύ κόσμο. Όλοι μιλάμε για τον Γιώργο Καράβα; Μπράβο Γιώργο. Μόνο συγχαρητήρια. Να του στείλουμε λουλούδια.

Είναι υγιές όλο το θέμα που έγινε γιατί τελικά, όταν είσαι δημοκρατικός, οφείλεις να πεις την άποψή σου. Δεν μπορούμε να κόψουμε την άποψη κανενός.

Έχεις κάθε δικαίωμα να πεις ότι δεν το καταλαβαίνω, αλλά όλοι έχουμε δικαίωμα στην άποψή μας” ολοκλήρωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Media Τελευταίες ειδήσεις