Επιχειρήσεις

Epsilon Net: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξαγοράς της Ginger Digital Bidco

Η Epsilon Net ανακοίνωσε σήμερα (20.9.2024) την ολοκλήρωση διαδικασίας εξαγοράς μετοχών της Ginger Digital Bidco.

Ειδικότερα, η Ginger Digital Bitco σήμερα ολοκλήρωσε τη διαδικασία άσκησης από την Epsilon Net του δικαιώματος εξαγοράς σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν.3461/2006 και την Απόφαση 1/644/22.4.2013 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς μέσω της οποίας η Ginger Digital απέκτησε συνολικά 874.789 κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές της Epsilon Net έναντι τιμήματος 12 ευρώ ανά μετοχή.

Ως εκ τούτου, η Ginger Digital και τα συντονισμένα πρόσωπα κατέχουν το 100% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Epsilon Net.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
«Μαζί, για κάθε οικογένεια» – Το νέο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας των My market!
Το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας, «Μαζί, για κάθε οικογένεια» αποτελεί μια υπόσχεση συνέπειας, προσφοράς και ανθρωπιάς από την εταιρεία και τους ανθρώπους της, προς τις κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες.
«Μαζί, για κάθε οικογένεια» – Το νέο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας των My market!
ΑΔΜΗΕ: Η διασύνδεση Κρήτης – Αττικής έσβησε τα φουγάραγια την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στην Κρήτη
Τα οικονομικά οφέλη από τη διασύνδεση της Κρήτης με την Πελοπόννησο, η οποία από το 2021 έχει υποκαταστήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την τοπική ηλεκτροπαραγωγή από συμβατικές μονάδες, ανέρχονται σε 700 εκατ. ευρώ
EUROKINISSI