Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Κλειστά σε Αθήνα και Πάτρα για click inside Zara, Pull & Bear, Bershka και Massimo Dutti

Κλειστά σε Αθήνα και Πάτρα για click inside Zara, Pull & Bear, Bershka και Massimo Dutti

Την απόφαση να μην λειτουργήσουν με click inside αλλά προσωρινά μόνο με click away τα καταστήματα μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ένδυσης στην χώρα μας και παγκοσμίως πήρε ο όμιλος Inditex (ZARA, Pull&Bear, Bershka, κ.ά.).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η απόφαση ελήφθη για διαδικαστικούς κυρίως λόγους καθώς τα μέτρα ανακοινώθηκαν πολύ αργά και ήταν αδύνατον να λειτουργήσουν με click inside μέσα σε λίγα 24ωρα.

Έτσι, τα καταστήματα του ομίλου δεν λειτούργησαν με click inside σε Αθήνα και Πάτρα τις περασμένες ημέρες αλλά δεν αποκλείεται ακόμα και αύριο να μην λειτουργούν μόνο με click away αλλά και μέσα στα καταστήματα με ραντεβού δηλαδή με το click inside. 

Ο μεγαλύτερος λιανέμπορος της χώρας, που τζιράρει άνω των 550 εκατ. ευρώ (στοιχεία με βάση τους ισολογισμούς του 2019), ήταν από τους κερδισμένους των προηγούμενων δύο εβδομάδων όταν επιτράπηκε η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων επί της ουσίας χωρίς κανέναν περιορισμό.

Στην Ελλάδα ο ισπανικός όμιλος Inditex δραστηριοποιείται με 7 αλυσίδες οι οποίες διαθέτουν αθροιστικά δίκτυο άνω των 167 καταστημάτων στο οποίο απασχολούνται 3.956 εργαζόμενοι.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις