Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

TISIS: Η ελληνική ταινία φαντασίας

TISIS: Η ελληνική ταινία φαντασίας

Χρειάστηκαν 8 χρόνια προετοιμασίας και γυρισμάτων, αλλά η κινηματογραφική ταινία dark-fantasy θεματολογίας με τίτλο TISIS έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδρομή της στο εξωτερικό και σύντομα αναμένεται να βγει και στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ελληνικής παραγωγής κινηματογραφική ταινία φαντασίας σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιώργου Ευαγγελόπουλου έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου σε φυσικούς χώρους στη Βοιωτία και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Η ιστορία της εξελίσσεται σε μία εποχή που ονομάζεται PAX MODUS, όπου Αθάνατοι και θνητοί ζούσαν ειρηνικά. Ο βασιλιάς των Αθανάτων πίστευε πως οι αθάνατοι δεν αξίζει να συνυπάρχουν με «κατώτερα» όντα και έτσι αποφάσισε να «κόψει» τους δεσμούς με μία κατάρα: «Κάθε αθάνατος που θα γευτεί την αμαρτία με θνητό, θα πέσει από το βασίλειό μας, θα τον περιμένει μόνο θάνατος και ο απόγονός του θα εξοντώσει την φυλή των θνητών, καθώς θα θρέφεται μόνο με το αίμα και την σάρκα αυτών». Έτσι κάθε νεράιδα και ξωτικό που ζούσε στα δάση κρύφτηκε καλά στις σκιές του για να αποφύγουν τους θνητούς.

Τα χρόνια πέρασαν και οι ιστορίες των ανθρώπων για συναντήσεις με Νεράιδες έσβηναν, αλλά η μοίρα είχε αποφασίσει να ζωντανέψουν ξανά με τον πιο σκληρό τρόπο…!

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Αλιφέρη, Γιώργος Βούλγαρης, Κωστής Σαββιδάκης, Φλωρεντία Μπέμπη, Χρύσα Μαρκάτα, Βασίλης Σαμαριτάκης, Γιώργος Κολόι, Γεωργία Ρεντίφη, Γεώργιος Ευαγγελόπουλος, Γιάννης Παπαχίος και ο μικρός Λάμπρος Κολόι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις