Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

VINYΛΙΟ: Αφιέρωμα στη δεκαετία του ‘80

VINYΛΙΟ: Αφιέρωμα στη δεκαετία του ‘80

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, η Ράδιο Αρβύλα εκτοξεύει τα σατιρικά της βέλη προς όλες τις κατευθύνσεις. Κάθε Παρασκευή όμως, ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση εκτοξεύουν το κέφι με το VINYΛΙΟ.

Έτσι κι απόψε θα παρουσιάσουν μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 τα τοπ της δεκαετίας του ’80: σημαντικά γεγονότα, αθλητικές στιγμές, γκάτζετ, μουσικά ρεύματα, τάσεις της μόδας, αλλά και όσα χάθηκαν από εκείνη την εποχή θα έχουν τη θέση τους στην εκπομπή. 

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του σταθμού «Οι καλύτερες στιγμές από μια δεκαετία που έχουμε βαθιά στην καρδιά μας έρχονται στον ΑΝΤ1, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. Όλα τα κορυφαία συστατικά της δεκαετίας του ‘80 θα παρελάσουν στις τηλεοράσεις μας  για να μας θυμίσουν όσα αγαπήσαμε, αλλά και όσα (ξε)χάσαμε από μια εποχή με ιδιαίτερο χαρακτήρα και έντονα συναισθήματα.»

Απόψε, στις 20:00, λοιπόν το VINYΛΙΟ θα μας ταξιδέψει στη δεκαετία του ’80, με κάποιους να θυμούνται και κάποιους να μαθαίνουν πολλά από όσα συνέβησαν εκείνη την εποχή…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις