Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR – ALL STAR: Η επίσημη ανακοίνωση και οι παίκτες

YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR – ALL STAR: Η επίσημη ανακοίνωση και οι παίκτες

Όλα είναι έτοιμα και σύντομα θα ξεκινήσουν να βάζουν όλα τα απαραίτητα υλικά… και κυρίως το ταλέντο τους, προσπαθώντας να μεταμορφωθούν σε διάσημα πρόσωπα της μουσικής σκηνής, αλλά και να μεταμορφώσουν… με κέφι τα τηλεοπτικά βράδια, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. 

Η Μαρία Μπεκατώρου θα υποδεχτεί για 7η χρονιά τους διαγωνιζόμενους στο «Your Face Sounds Familiar» που όμως έχουν βρεθεί ξανά στη σκηνή του, αφού όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού “Φέτος, κάνουν comeback πρόσωπα που άφησαν την καλλιτεχνική τους σφραγίδα στο σόου τις προηγούμενες χρονιές. Στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar-All Star» ανεβαίνουν οι:

Θανάσης Αλευράς,

Κώστας Δόξας,

 

Λευτέρης Ελευθερίου,

Κρατερός Κατσούλης,

Ματθίλδη Μαγγίρα,

Μπέττυ Μαγγίρα,

Ησαΐας Ματιάμπα,

Τάνια Μπρεάζου,

Κατερίνα Στικούδη

και Ίαν Στρατής.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις. Δυνατές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών. Ένα ανατρεπτικό buzzer. Hot πρόσωπα και θρύλοι της μουσικής βιομηχανίας «ζωντανεύουν» μέσα από μεταμορφώσεις που κλέβουν την παράσταση.”

Στον καινούργιο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar-All Star» δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις αλλά όπως κάθε σεζόν έτσι και τώρα ο νικητής κάθε επεισοδίου θα προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις