Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: η σειρά έγινε και Playmobil (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγριες Μέλισσες: η σειρά έγινε και Playmobil (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγαπημένοι ήρωες, καλοί αλλά και σκληροί, που έχουν αγαπηθεί ή μισηθεί μέσα από την ιστορία της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη ενσαρκώνονται από σπουδαίες ερμηνείες ηθοποιών στις “Άγριες Μέλισσες“.

Η σειρά του ΑΝΤ1 έχει κερδίσει δικαιολογημένα μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε ότι έγινε… λατρεία και καθημερινή τηλεοπτική συνήθειά τους. Εκτός όμως από «λατρεία» τώρα οι ήρωες από τις “‘Άγριες Μέλισσες” έγιναν και Playmobil.

Οι γνωστές φιγούρες των ηρώων έχουν «μεταμορφωθεί» κατάλληλα από τον MrDinoTv, ο οποίος στο κανάλι του στο YouTube ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο που όπως αναφέρει είναι  «αφιερωμένο στην πολυσυζητημένη σειρά εποχής του Ant1, ”Άγριες Μέλισσες”! Στο βίντεο αυτό θα παρακολουθήσετε μία διαφορετική εκδοχή της σειράς, καθώς αντί για τους πραγματικούς ηθοποιούς, θα βλέπετε φιγούρες Playmobil! Επιπλέον, αντί για τα κανονικά σκηνικά, μπορείτε να διακρίνετε χάρτινες κατασκευές φτιαγμένες ειδικά για να σας θυμίζουν τα κανονικά σπίτια που βλέπετε στη σειρά».

Έτσι, το βίντεο «ντυμένο» με το τραγούδι από τη Φωτεινή Βελεσιώτου που ακούγεται στους τίτλους της σειράς «ταξιδεύει» τους θεατές στον κόσμο των Μελισσών, με την ιστορία να «ενσαρκώνεται» από φιγούρες Playmobil που έχουν όμως «πειραχτεί» κατάλληλα για να θυμίζουν τους ήρωες της σειράς σε σημαντικές στιγμές της «ζωής» τους.

Για το βίντεο μάλιστα έχει δημιουργηθεί από τον MrDinoTv μία μεγάλη μινιατούρα του Διαφανίου, με λεπτομέρειες από το σκηνικό της σειράς.

Η ιστορία στο αφιερωματικό βίντεο περιλαμβάνει γεγονότα και από τους δύο κύκλους, ξεκινώντας από την ήρεμη ζωή στο θεσσαλικό χωριό, αλλά με χαρακτηριστικές σκηνές, όπως αυτή με τις αδερφές Σταμίρη να δολοφονούν τον Σέργιο Σεβαστό μετά την απόπειρα βιασμού της Δρόσως, αλλά και τον παράνομο έρωτα του Θωμά Κυπραίου με τη Μυρσίνη Σεβαστού.

https://www.youtube.com/watch?v=r8tBn3c2BK0

Απολαύστε λοιπόν την Playmobil Edition των Άγριων Μελισσών από τον MrDinoTv που είναι εμφανές ότι χρειάστηκε πολλή δουλειά, αλλά και αγάπη και μεράκι για τη δημιουργία του.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις