Τρίτη, 21 Μαΐ
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Οι ανατρεπτικές συμμαχίες και τα διλήμματα

Άγριες Μέλισσες: Οι ανατρεπτικές συμμαχίες και τα διλήμματα

Συνεχίζονται οι καταιγιστικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 με κάποιους από τους ήρωες να αναγκάζονται να συμμαχήσουν απέναντι στον «κοινό εχθρό», ενώ άλλοι διαπιστώνουν πως ίσως οι επιλογές τους ήταν λανθασμένες και καλούνται να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Μελέτης αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει την Αντιγόνη, ενώ η Μυρσίνη αναγκάζεται να παίξει διπλό ρόλο στην υπόθεση του αεροδρομίου.

Ο μελλοντικός γάμος του Νικηφόρου και της Ρένας ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί. Η Κορίνα υποψιάζεται πως κάτι κρύβεται πίσω απ’ το ταξίδι της Ζωής και της Αιμιλίας στην Αθήνα, ενώ ο Κυριάκος με τον Σταμάτη προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Ακύλα, σχετικά με τα κλοπιμαία. Θα τα καταφέρουν;

Ο Κωνσταντής επιστρατεύει τον Νώντα προκειμένου να μάθει ποιος τράβηξε την «παράνομη» φωτογραφία στο γύρισμα. Ο Ζάχος, με τη βοήθεια του Μπάμπη προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος για την παγίδα που του έστησαν. Μια συζήτηση του Τόλλια με τον Θανάση θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου…

Απόψε, στις 22:30, οι Άγριες Μέλισσες θα είναι στον ΑΝΤ1 περιμένοντας τους τηλεθεατές που θα απολαύσουν ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις