Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: τα βασανιστήρια στον Λάμπρο και η Ελένη στο στόχαστρο

Άγριες Μέλισσες: τα βασανιστήρια στον Λάμπρο και η Ελένη στο στόχαστρο

Τη μαύρη περίοδο της δικτατορίας στη χώρα μας εξακολουθούν να βιώνουν οι ήρωες στις Άγριες Μέλισσες, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς τους, φανερούς αλλά και κρυμμένους στο σκοτάδι.

Στο σημερινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας, με τον Δούκα πλέον ανάμεσα στους επενδυτές, προχωράει το έργο του αεροδρομίου, όμως, η Γαλάτεια του μεταφέρει μια ανησυχητική εξέλιξη. Την ίδια στιγμή, ο Γαϊτάνης προσπαθεί να μάθει τι περιείχαν τα γράμματα που έστειλε ο Λάμπρος στην Ελένη, ενώ ο Προκόπης και ο Μπάμπης αρνούνται τη δελεαστική πρόταση του Διοικητή.

Οι αδελφές Σταμίρη δέχονται την απειλητική επίσκεψη της Ασφάλειας. Θα μπορέσει να τις σώσει ο Κωνσταντής; Η Αντιγόνη φαίνεται να γνωρίζει περισσότερα απ’ όσο δείχνει για το παρελθόν του Δούκα και της οικογένειάς του.

Η εξαφάνιση του Κωνσταντή ανησυχεί τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη, ενώ ο Μελέτης αναγκάζεται να τον βοηθήσει. Η Ουρανία βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα προκειμένου να βοηθήσει τον Σαραντόπουλο. Η Ελένη αποκαλύπτει στον Ζάχο τον λόγο που την κυνηγά η Ασφάλεια.

Απόψε, στις 10, στον ΑΝΤ1 οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών με ήρωες να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις… αλλά να παραμένουν πιστοί στα πιστεύω τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις