Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση και η συγκίνηση

Άγριες Μέλισσες: χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση και η συγκίνηση

Φινάλε για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 χθες το βράδυ που άναψε φωτιές όχι μόνο στα μηχανάκια τηλεθέασης, αλλά και στα social media με πολλές χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες, εκδηλώνοντας τη συγκίνηση που τους προκάλεσαν οι σπουδαίες ερμηνείες των ηθοποιών ενσαρκώνοντας τους ήρωες που έχουν δημιουργήσει η Μελίνα Τσαμπάνη κι ο Πέτρος Καλκόβαλης.

Θα ήταν… άδικο να αναφέρω κάποιον ξεχωριστά, αφού όλες… όλες οι ερμηνείες στις Άγριες Μέλισσες ήταν εξαιρετικές, με τους σκηνοθέτες, τον επικεφαλής Λευτέρη Χαρίτο και τους Σπύρο Μιχαλόπουλο και Σταμάτη Πατρώνη να «στήνουν» προσεχτικά τις σκηνές ώστε να μην χάνεται η δυναμική τους… όπως έχουμε δει σε άλλες σειρές.

Το αποτέλεσμα επιβραβεύτηκε για ακόμα μία φορά από το τηλεοπτικό κοινό αφού οι Άγριες Μέλισσες πέταξαν πολύ ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης, σημειώνοντας για όλη τη διάρκεια προβολής τους 38,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 37,6% στο δυναμικό κοινό.

Αναμένουμε λοιπόν τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 στις αρχές της καινούργιας σεζόν και με νέα πρόσωπα… αλλά και καινούργιες ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις