Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars»

Ανατροπή στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars»

Είναι οριστικό και σε λίγες ημέρες θα βρεθούν στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής ώστε να κρίνουν τους διαγωνιζόμενους στον καινούργιο κύκλο του talent show.

Πριν από καιρό, όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newist είναι κλεισμένο ότι στην επιτροπή του «Dancing with the stars»θα βρεθούν η Ελεονώρα Μελέτη και η Γκαλένα Βελίκοβα. Για τις άλλες δύο καρέκλες όμως πολλά ονόματα ακούστηκαν και γράφτηκαν, αλλά τελικά στη μία από αυτές, θα βρεθεί ο Γιώργος Λιάγκας που μετά το «κόψιμο» της εκπομπής του τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να τον αξιοποιήσουν στον καινούργιο κύκλο του DWTS.

Ευχάριστη έκπληξη όμως είναι η συμφωνία που οριστικοποιήθηκε χθες το βράδυ αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στην κριτική επιτροπή θα είναι πάλι ο Αλέξης Κωστάλας. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 πολύ λογικά σκέφτηκαν ότι ο Αλέξης Κωστάλας όχι μόνο διαθέτει τις απαιτούμενες γνώσεις και έχει ορθή κρίση αλλά και είναι πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, κάτι που… ίσως να έχουν ανάγκη στο talent show. Αν και οι φήμες λοιπόν έλεγαν ότι δεν θα είναι στον 6ο κύκλο του DWTS τελικά τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να κάνουν την  ευχάριστη έκπληξη και ο Αλέξης Κωστάλας να είναι και σε αυτόν τον κύκλο.

Έτσι λοιπόν την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ η Ευαγγελία Αραβανή θα υποδεχτεί για πρώτη φορά τους 16 διαγωνιζόμενους που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τα θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής αλλά και του τηλεοπτικού κοινού…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις