Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή: Το καινούργιο απόκτημα του ΣΚΑΪ – Celebrities όπως δεν τους έχετε ξαναδεί

Ανατροπή: Το καινούργιο απόκτημα του ΣΚΑΪ – Celebrities όπως δεν τους έχετε ξαναδεί

Πρόκειται για ένα πολύ… fresh πρόγραμμα που γνωρίζει όμως ήδη μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι… talent show αλλά η αλήθεια είναι ότι οι διαγωνιζόμενοι είναι ήδη πετυχημένοι και γνωστοί… έστω και αν προσπαθούν να κρυφτούν.
Σας μπέρδεψα; Λοιπόν, για να τα πούμε… όλα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο ΣΚΑΪ απέκτησε τα δικαιώματα για ένα καινούργιο μουσικό show που έχει τον τίτλο «Masked Singer»! Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι σε αυτό συμμετέχουν celebrities… που δεν μπορείς όμως να τους αναγνωρίσεις αφού είναι μεταμφιεσμένοι. Κι όταν λέμε «μεταμφιεσμένοι» εννοούμε… πολύ μεταμφιεσμένοι αφού όπως βλέπετε κι από τις φωτογραφίες δεν θα τους αναγνώριζε… ούτε ο μάνατζέρ τους.

Το «Masked Singer»… σαρώνει σε όσες χώρες έχει προβληθεί γιατί έχει τρελό ενδιαφέρον να βλέπεις μεταμφιεσμένους celebrities που πρέπει να κερδίσουν με τη φωνή τους κι όχι με… άλλα ταλέντα, ώστε να μην αποκαλυφθούν. Ναι, αυτό δεν σας το είπα: όταν κάποιος χάνει… πέφτουν οι μάσκες και φαίνεται ποιος κρυβόταν πίσω από αυτή τη μεταμφίεση!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου επιθυμία του ΣΚΑΪ είναι το καινούργιο απόκτημά του να το βγάλει στα μέσα της επόμενης σεζόν θεωρώντας ότι έχουν ένα πολύ δυνατό «όπλο» στο πρόγραμμά τους. Βέβαια το… ερώτημα είναι πόσοι από τους εγχώριους καλλιτέχνες θα δεχτούν να συμμετέχουν και να μεταμφιεστούν προσπαθώντας να κρατήσουν την ανωνυμία τους και να πείσουν ότι το μεγάλο «όπλο» τους δεν είναι η εμφάνιση αλλά το τραγούδι… και σίγουρα αυτό αναμένεται να είναι ένα από τα μεγάλα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουν στο κανάλι του Φαλήρου. Σίγουρα όμως θα έχει πολύ ενδιαφέρον το θέαμα και θα είναι πρωτόγνωρο για το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις