Site icon NewsIT

Αποχώρησε από τη Ναταλία Γερμανού

27.07.2020 | 15:34
Αποχώρησε από τη Ναταλία Γερμανού

Περίοδος μεταγραφών ενόψει της καινούργιας τηλεοπτικής σεζόν. Πρόσωπα που βλέπαμε σε ένα κανάλι… μπορεί και για χρόνια… τώρα θα τα βλέπουμε σε άλλη συχνότητα. Εκτός όμως από τα πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες υπάρχουν και αρκετά που εργάζονται στο στήσιμο και παραγωγή εκπομπών και πλέον θα αναλάβουν το «χτίσιμο» προγραμμάτων σε άλλη τηλεοπτική στέγη.

Έντονο… μεταγραφικό ρεύμα παρατηρείται ακόμα και σε πετυχημένες σε τηλεθέαση… κι όχι μόνο… εκπομπές, όπως αυτής της Ναταλίας Γερμανού που όπως φαίνεται το «Καλύτερα δε γίνεται» την επόμενη σεζόν θα είναι με πολλά καινούργια πρόσωπα δίπλα από την παρουσιάστρια, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου αποχώρησε από την εκπομπή η Μαίρη Κούσουλα που ήταν αρχισυντάκτρια από τη «γέννησή» της. Ωστόσο, για να μην… παίρνουν κάποιοι ιδέες και γράψουν για «κακές σχέσεις» με τη Ναταλία Γερμανού η σχέση των δύο γυναικών παραμένει σε άριστο επίπεδο, αλλά η Μαίρη Κούσουλα αποφάσισε να μην αποχωρήσει από την εκπομπή αλλά από τον ALPHA.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι η Κούσουλα συνεργαζόταν για πολλά… πολλά χρόνια με τον ALPHA, στο «χτίσιμο» πολλών εκπομπών αλλά φαίνεται ότι της «έγινε καλύτερη» πρόταση και έτσι αποχώρησε από την εκπομπή της Γερμανού για νέα τηλεοπτική «στέγη». Βέβαια όπως προανέφερα οι αλλαγές στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του ALPHA θα είναι κι άλλες και θα δείξει αν… είναι για καλύτερα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version