Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στη «Μουρμούρα»! Ποια θα… μουρμουρά στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στη «Μουρμούρα»! Ποια θα… μουρμουρά στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Είναι οριστικό και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές για να είναι κι επίσημα στην πετυχημένη παρέα των οκτώ, δηλαδή των τεσσάρων πρωταγωνιστικών ζευγαριών.

Η συμφωνία κλείστηκε και την επόμενη σεζόν θα είναι αυτή που θα μουρμουρά στον «Ηλία» κατά κόσμον Βλαδίμηρο Κυριακίδη ανήκοντας στο βασικό καστ της σειράς. Μετά την αποχώρηση της «Μαρίνας» Δάφνης Λαμπρόγιαννη από την πετυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» τα στελέχη του ALPHA αναζητούσαν την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει την καινούργια ηρωίδα.

Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit έχουν αποφασίσει πώς θα είναι η ηρωίδα αφού μάλιστα έχουν παραδοθεί στο κανάλι και τα πρώτα σενάρια, ενώ την προηγούμενη βδομάδα έγινε γύρισμα με τα πρόσωπα μίας short list υποψηφίων για το ρόλο. Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω ποιες ηθοποιοί ήταν σε αυτή τη λίστα αφού έτσι κι αλλιώς… κανένα από αυτά δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας αλλά δεν είναι και… κομψό!

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου την καινούργια ηρωίδα στην αγαπημένη σειρά θα ενσαρκώσει η Κλέλια Ρένεση.

Φωτογραφία από Instagram / #kleliarenesi

Ναι λοιπόν! Η Κλέλια Ρένεση θα είναι η σέξι ηρωίδα που θα κάνει τη ζωή του Ηλία… μουρμουριασμένη στον επόμενο κύκλο της σειράς. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου και αξίζει να αναφέρουμε ότι αν και η αρχική ιδέα (επαναλαμβάνω «η αρχική ιδέα» της σειράς!) και τα πρώτα επεισόδια βασίστηκαν σε ξένο format τα σενάρια πλέον είναι όλα made in Greece αποδεικνύοντας ότι έχουμε πολύ καλούς δημιουργούς… όταν τους δίνεται η ευκαιρία να το αποδείξουν! Άντε για να μην αρχίσω… τη μουρμούρα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις