Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι επίσημο: Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου σερβίρουν Breakfast@Star

Είναι επίσημο: Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου σερβίρουν Breakfast@Star

Πήραν το χρίσμα για να αναλάβουν τη φετινή σεζόν να παρουσιάζουν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του STAR

Με… προϋπηρεσία σε αντίστοιχη καλοκαιρινή εκπομπή στο ΟΡΕΝ η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου προπορεύτηκαν των άλλων υποψηφίων και επιλέχθηκαν από τη διοίκηση του STAR, ελπίζοντας πως η πρωινή εκπομπή θα… σερβίρει περισσότερους τηλεθεατές, από την περυσινή σεζόν. Έτσι, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του STAR: 

«Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου από τον Σεπτέμβριο καθημερινά θα υποδέχονται το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα,  θετική διάθεση, χαρούμενες σκέψεις, χαρούμενες πράξεις, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία!»

Μαζί τους θα είναι οι δημοσιογράφοι Μαίρη Αργυριάδου και Λιλή Πυράκη, η αστρολόγος Άση Μπήλιου, ο νικητής του 6ου MasterChef που προβλήθηκε στη χώρα μας, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η ηθοποιός Ελένη Καστάνη!

Γιατί  η ζωή είναι ωραία να ξυπνάμε παρέα και να γιορτάζουμε τα πρωινά, να περνάμε καλά, να γελάμε παρέα, να αγαπάμε σαν παιδιά!

Το trailer της εκπομπής αποτυπώνει τη φωτεινή πλευρά της ζωής, τη χαρά, το χρώμα, τον ενθουσιασμό, την παιχνιδιάρικη διάθεση, το χαμόγελο της παρέας, που μας δίνει τη δύναμη και την αισιοδοξία, που χρειαζόμαστε κάθε μέρα!

Το τραγούδι, που ακούγεται στο τρέιλερ είναι διασκευή του τραγουδιού «Η δική μας πρεμιέρα», που ερμήνευσε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, την ημέρα του γάμου τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις