Μελάς Βlog

Είναι επίσημο: Ο Αντώνης Κανάκης είναι στο Open

Το είπαμε… το ανακοίνωσαν. Κι έτσι θα σταματήσει η… σεναριολογία για το πού θα βρεθεί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με κάποιους να λένε ότι ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του θα να είναι μία στο ένα κανάλι… και μία στο άλλο… ενώ τη μία μιλούσε για απογευματινή εκπομπή και την άλλη (μόνο αυτό δεν είπαν!) να κάνει πρωινάδικο!

Όπως πρώτα λοιπόν αναφέραμε στο Newsit.gr ο Αντώνης Κανάκης θα είναι στο OPEN και επίσημα πλέον ο σταθμός «ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρία παραγωγής Tony Productions.

Τα πλέον αγαπημένα προγράμματα, “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”, επιστρέφουν τον Ιανουάριο στις τηλεοράσεις σας, αποκλειστικά από τη συχνότητα του OPEN. 

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν στην prime time ζώνη του OPEN με το «Ράδιο Αρβύλα» και στη late night με το «Βινύλιο».

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή είναι πλέον γεγονός! «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», έρχονται πιο δυναμικά από ποτέ στο OPEN!»


Έτσι λοιπόν σύντομα, στις αρχές της καινούργιας χρονιάς ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος, θα είναι στον αέρα μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Και τέλος… κάτι που κρατούσαμε για έκπληξη. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η αγαπημένη Ράδιο Αρβύλα» δεν θα είναι μόνο μία φορά τη βδομάδα αφού η θεσασαλονικιώτικη παρέα έχει μαζέψει… πολύ υλικό, οπότε σε συνδυασμό με το υπέροχο «Βινύλιο» θα γεμίζουν σχεδόν καθημερινά τα βράδια μας…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Greek Riviera’s Blue Diamond: Σάρωσε τα διεθνή βραβεία το φιλμ του Νίκου Μαστοράκη για τον Άλιμο

Greek Riviera’s Blue Diamond: Σάρωσε τα διεθνή βραβεία το φιλμ του Νίκου Μαστοράκη για τον Άλιμο

Ολοκλήρωσε την πορεία του στους διεθνείς διαγωνισμούς έχοντας κερδίσει πολλά βραβεία, αλλά το κυριότερο καταφέρνοντας να κάνει τον Άλιμο γνωστό σε πάρα πολύ κόσμο που ... Διαβάστε περισσότερα
MEGA επιστροφή του Χατζηγιάννη με Νταλάρα και Πρωτοψάλτη

MEGA επιστροφή του Χατζηγιάννη με Νταλάρα και Πρωτοψάλτη

Όλα τα χρόνια της καλλιτεχνικής πορείας του αποφεύγει τις πολλές και άσκοπες τηλεοπτικές εμφανίσεις. Βέβαια υπάρχουν και οι «εξαιρέσεις» που επιβεβαιώνουν τους «κανόνες», όπως αυτή ... Διαβάστε περισσότερα